Bibianharmsen
Image default
Winkelen

Pantoffels kopen? Hier koop je de mooiste

De winter staat voor de deur, de temperaturen zakken en we zijn wat meer binnenshuis. Wat is er dan fijner om de zware, natte schoenen uit te trekken en warme pantoffels aan te trekken. Fijne, warme gevoerde pantoffels die een comfortabel en warm gevoel aan de voet geven. Lekker met de pantoffels op bank en genieten van de warmte in huis. Dat wil toch iedereen. 

 

Bij Boudewijns schoenen verkopen wij verschillende soorten dames pantoffels. De meeste verkochte zijn van ugg of warmbat. Dit zijn lams gevoerde pantoffels en geven de voet, het liefst met blote voeten, warme, niet transpirerende voeten. Doordat het natuurlijk materiaal is krijgen de voeten het al snel lekker warm. En wil je deze pantoffels het liefste niet meer uittrekken. 

 

Instap modellen zijn zeer gemakkelijk aan te trekken. Vooral ideaal als u even snel het vuilnis nog aan de straat moet zetten en u geen zin heeft om je schoenen aan te trekken. De modellen zijn er in verschillende kleuren voor u. Wilt u lekker gek doen? Dan hebben we een gevoerde instapper met een Zebra print. Houd u niet van een uitgesproken smaak, dat kan. De instap modellen hebben we ook gewoon in zwart, donkerblauw en rood. 

We hebben de instap modellen van het merk: Rohde & Uggs & Warmbat en Toni Pons. 

 

Dichte modellen zijn veel steviger en beter aan de voet te houden dan welk ander soort pantoffel. Het voordeel van dichte pantoffels zijn dat het wel iets meer steun en comfort heeft. De stevigheid is heel belangrijk, zeker voor een groot deel klanten. We hebben verschillende modellen, meeste zijn van het materiaal suede gemaakt, en geven door het zachte materiaal een zachte pasvorm. 

 

https://www.shoesbyboudewijns.nl/damesschoenen/pantoffels/