Bibianharmsen
Image default
Winkelen

Voordelen van led panelen 30×30

Met led panelen 30×30 bespaar je wel 60% energiekosten. De led paneel gaat ook 3 tot 5 keer langer mee dan een tl buis. Je hoeft dan ook minder geld te betalen voor de panelen dan de tl buizen. De led panelen die focussen zich meer op het licht en niet op de warmte. Sommige lampen die geven nog warmte af en daarom kunnen sommige lampen veel energie verbruiken. De led panelen die richten zich dus alleen op het licht en daarom is het veel zuiniger dan een normale paneel. Een led paneel is makkelijk schoon te maken. Je kunt ze met een doekje afvegen en al het stof is er al van af. 

levensduur van led panelen 30×30 

Een led paneel kan ongeveer zo een 40000 uur aan staan. Dat zijn 5000 werkdagen van 8 uur per dag. Ze kunnen dus 13 en een half jaar mee. De led panelen zijn ook heel licht en je kunt ze makkelijk ophangen of installeren in het plafond. De panelen zijn zo gemaakt dat als je een los plafond hebt dat je ze makkelijk in het plafond kan installeren. Je bespaart dus al veel geld met een led paneel. 

Geld besparen met een led paneel

Je bespaart al veel geld als je een led paneel koopt en je bespaart ook veel geld met de energie. Een led paneel verbruikt veel minder energie dan bijvoorbeeld een tl buis. Een tl buis die gaat ook veel korter mee dan een led paneel. Een tl buis gaat ongeveer 1 tot 3 jaar mee terwijl de led paneel dat x5 doet. Een led paneel 30×30 is een van de beste die je kunt kiezen, want zulke led panelen zijn klein, makkelijk te installeren en het is goedkoop. De led panelen van de mat 30×30 zijn ook de meest verkochte led panelen.