Bibianharmsen
Image default
Aanbiedingen

Waarom kiezen voor permanente make-up in uw salon?

Permanente make-up

Het is een steeds groter groeiende beauty trend: permanente make-up (PMU). Vooral wenkbrauwen waren nooit zo belangrijk als nu. Niet iedere salon biedt het echter aan, het is namelijk een specialistische behandeling waar veel training en een opleiding voor nodig is. SkinQuip Nederland is dé vakschool voor PMU en biedt diverse opleidingen aan om u te kunnen specialiseren tot erkende pigmentiste.

En waarom kies je als eigenaar/eigenaresse voor het aanbieden van permanente make-up behandeingen in uw salon? Omdat er voor uw klanten ook vele redenen zijn om te kiezen voor permanente make-up. Bijvoorbeeld wanneer zij veel sporten, of weinig tijd en zin hebben om elke dag hun make-up te doen of misschien wel allergisch zijn voor ‘gewone’ make-up producten. Het kan ook zo zijn dat uw klanten voor PMU kiezen omdat zij weinig natuurlijke wenkbrauw hebben met blonde wenkbrauw haartjes bijvoorbeeld. 

Daarnaast zijn er als salonhouder nog een aantal aantrekkelijke voordelen voor het aanbiedern van PMU:

  • Veel PMU specialisten staan tot wel 3 maanden volgeboekt
  • Een goede permanente make-up salon betaalt zich snel terug (denk aan een 4x hogere omzet in uw salon!)
  • Hoge winst met een relatief lage investering
  • PMU spreekt een brede doelgroep aan

Wat is PMU precies?

PMU laat de wenkbrauwen of oogmake-up er altijd perfect verzorgd uitzien. Bij permanente make-up wordt er pigment aangebracht, vlak onder het huidoppervlak. Anders dan de naam doet vermoeden, is het niet zo permanent als een tattoo. Het wordt toegepast om de wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren of juist te corrigeeren. PMU blijft gemiddeld acht maanden tot drie jaar zitten, afhankelijk van de mate van nazorg en het bijwerken van de make-up in de salon (touch-up). Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor jongvolwassenen tot senioren. Heb je een gevoelige huid? Ook dan is PMU gewoon mogelijk. Een behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, maar natuurlijk is het niet gevoelloos. De duur van het herstel veschilt ook per persoon. De eerste dagen zal de pigmentatie erg donker ogen, dit komt door de korstvorming. Schrik hier niet van!

Kiest u voor permanente make-up bij SkinQuip?

We zien u graag wanneer u deelneemt aan een van onze permanente make-up opleidingen, of wanneer u als klant bij ons een behandeling wilt boeken. Let op: reserveer ruim van te voren. Er is namelijk een wachtlijst van wel 6 tot 8 weken bij onze ervaren pigmentisten, die de beste zijn in hun vak.

https://www.skinquip.nl/