Bibianharmsen
Image default
Aanbiedingen

Waarom ondernemers steeds vaker kiezen voor een tussenvloer

Loopt u tegen het probleem aan dat u onvoldoende ruimte tot uw beschikking heeft in uw huidige pand? Dan bent u vast al wel op het internet op zoek gegaan naar mogelijke oplossingen. Verbouwen, verhuizen, nieuwbouw… Grote kans dat u daarbij ook op de term ‘tussenvloer’ stuitte. Dit is een vloer die letterlijk tussen twee al bestaande etagevloeren wordt geïnstalleerd om zo meer ruimte te verweven. Steeds meer ondernemers kiezen voor een dergelijke vloer, bijvoorbeeld van Nolte Opslagsystemen. Maar waarom eigenlijk? U leest het in deze blog.

 

Het is een relatief goedkope manier om ruimtegebrek op te lossen

Allereerst is het goed om te kijken naar de investering ten opzichte van een verbouwing of nieuwbouw. Wanneer u besluit om uw bestaande pand uit te breiden of zelfs een geheel nieuw pand te bouwen, kost dat vaak klauwen met geld. Het zijn enorme investeringen waarvan u maar moet hopen dat het zich uiteindelijk terug betaalt. Om nog maar te zwijgen over alle tijd en moeite die erin gaat zitten. Een tussenvloer is echter een relatief goedkope manier om ruimtegebrek op te lossen. Zeker wanneer u het vergelijkt met de andere bovengenoemde opties.

 

U heeft de vloer zo terugverdient vergeleken met het huren van opslagruimte

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om (tijdelijk) extra opslagruimte te huren. Ook dit kan behoorlijk in de papieren lopen omdat het huren van opslagruimte al snel honderden euro’s per maand kan kosten. Een mezzanine vloer kost gemiddeld zo’n 70 à 100 euro per vierkante meter. Met een dergelijke vloer bent u uiteindelijk stukken goedkoper uit, zeker wanneer u de extra ruimte gedurende langere tijd nodig heeft. De gemiddelde mezzanine vloer heeft u namelijk binnen twee jaar al terugverdient.

 

Een tussenvloer is een duurzame investering, voor nu en in de toekomst

Een mezzanine vloer is nooit weg. Het is een duurzame investering, niet alleen voor nu, maar ook zeker voor in de toekomst. Het kan best zijn dat u de vloer na een tijdje niet meer nodig heeft en dat u besluit om de vloer te demonteren. Heeft u de vloer toch plots weer nodig, bijvoorbeeld in verband met piekverkopen? Dan kunt u de vloer ook net zo eenvoudig weer opnieuw plaatsen.

 

https://www.noltemezzanine.nl/