Bibianharmsen
Image default
Bedrijven

Wanneer kun je een auto een roadtrip auto noemen?

Hoewel de meeste mensen zouden kunnen kijken naar de magere 16/23 MPG van de voorsteden en het belachelijk vinden om dit een road trip voertuig te noemen, stellen we dat dit monster het elders goedmaakt. Om te beginnen, kon u praktisch een volledig honkbalteam passen. En elke ruimte die niet wordt ingenomen door een carrosserie kan worden gevuld met alle mogelijke spullen. In feite, kon u letterlijk een kajak in de lengte van deze SUV passen en nog ruimte voor passagiers en meer materiaal hebben.

De ruimte binnenin is absurd – het zou ons niet verbazen als je van de ene kant naar de andere zou kunnen schreeuwen en een echo zou kunnen horen. Daar stopt het ook niet. Dit monster heeft ook de mogelijkheid om tot 6.300 pond te slepen. Dat betekent dat je, als je dat wilt, ook een kampeerwagen achter je aan kunt trekken – en niet een kleine. Dit ding is een tank in meerdere betekenissen van het woord en verdient absoluut een plaatsje op deze lijst.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Lang voordat de Wagon Queen Family Truckster in de komediefilm National Lampoon’s Vacation verscheen, was de stationwagon al een belangrijk onderdeel van de cross country road trip voertuigen. Maar de oude doorn in het oog is verleden tijd, zelfs voor Volvo – een merk dat een geschiedenis heeft van bijzonder onsexy zijn. Kijk maar eens naar hun V90 Cross Country Inscription, als u hem niet koopt. Ja, hij heeft nog steeds de klassieke, langgerekte carrosserie van een wagen, maar daar begint de traditionele stop en het hedendaagse. Al het andere aan deze auto is prachtig. Van de 53,9 kubieke meter laadruimte tot het hightech entertainmentsysteem met touchscreen en de optionele 316 pk sterke motor onder de motorkap – deze Volvo overtroeft alle verwachtingen en is zeker een geweldige auto voor een roadtrip.

Terwijl Volvo zijn geschiedenis herschrijft met verrassende nieuwe aanbiedingen, lijkt Land Rover met de Range Rover-lijn – en dat is een zeer goede zaak – op koers te blijven met de Range Rover-lijn die in de stad wordt bewoond. Dat wil niet zeggen dat er niets nieuws is aan deze luxueuze SUV, want hij is zeker verfijnder en gestileerder dan de vorige modellen, maar het hele pakket sluit zeker aan bij onze verwachtingen van dit legendarische Britse merk. All-wheel-drive is standaard, net als een dual-touchscreen dashboard en een prachtig gestroomlijnd exterieur. Echt, dit is gewoon weer een voorbeeld van alle goede dingen. En, als u het zich kunt veroorloven, zijn er ook een aantal hoogwaardige uitrustingen die het overwegen waard zijn.

We zijn er vrij zeker van dat als je AMG een oude roestige pedaalauto zou geven om op te knappen, ze je een luxueuze prestatie-superauto zouden kunnen teruggeven – hun talent is niet schuw van verbazingwekkend. Zeker als je bedenkt hoezeer ze erin slagen om het toch al indrukwekkende aanbod van Mercedes-Benz te verbeteren. Hun E63 S Wagon is geen uitzondering.

En het is de perfecte manier om iedereen die nog steeds vindt dat een stationwagon niet sexy kan zijn, te laten zien dat hij of zij niet sexy kan zijn. Met een maar liefst 603 pk V8-motor kan deze roadtrip auto je van kust tot kust brengen zonder dat je de kans hebt om echt te genieten van alles wat het interieur te bieden heeft – en dat is nogal wat. Natuurlijk is het brandstofverbruik niet het beste, maar dat is niet wat je zou willen van een prestatievoertuig als dit. Plus, de laadruimte is nog steeds overvloedig – hoewel u misschien gewoon alles achter u wilt laten en wilt rijden.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo – het is een mondvol, om zeker te zijn. Maar, met zoveel te bieden, moet je niet verbaasd zijn dat de naam zo lang is. Om u een idee te geven waar we het over hebben: deze hybride schietrem kan in 3,2 seconden 0-60 keer remmen – die de supersnelle snelheid van een superwagen nadert – en heeft een vermogen van 680 pk.

Dat zou op zich al indrukwekkend zijn, maar het heeft ook de mogelijkheid om maar liefst 94,2 mijl tot de gallon te rijden, wat gewoon absurd is voor een auto met dit soort kracht en wendbaarheid. Bovendien heeft hij (voor een Porsche) dankzij het luik aan de achterzijde ook nog eens een behoorlijke hoeveelheid laadruimte. Echt, deze auto heeft vrijwel alles wat je je maar kunt wensen en meer – behalve een redelijk prijskaartje. Ik denk dat je ze niet allemaal kunt winnen.

Car Bags is een aanbieder van reistassen voor auto’s van alle merken. Car Bags biedt al jarenlang hoogwaardige auto reistassen aan voor iedere auto eigenaar. Bezoek de website van Car Bags voor het gehele aanbod aan auto reistassen.

Als je de $300K kunt betalen die een Ferrari GTC4Lusso kost, geef je geen kraakpand dat het slechts 17 mijl aan de liter op zijn best doet. Het enige waar je je zorgen over gaat maken is het dreigende gebrul en het gevoel dat je je ogen door de achterkant van je schedel laat duwen terwijl je met je voet op het pedaal slaat en in slechts 3,4 seconden van 0-62 naar beneden gaat. Dit prachtige Prancing Horse heeft 680 pk, biedt 514 voet-pounds aan koppel, en – oh ja – het is een Ferrari.

Dat alles, plus dat er binnenin eigenlijk ruimte is voor meer dan alleen een schoenendoos-waarde van de versnelling, dankzij de schietende remlichaamstijl. Je kunt gemakkelijk de vrouw en kinderen meenemen – hoewel je net zo goed vergeet dat ze bestaan als je in dit prachtige beest vastgebonden bent.

https://www.car-bags.com