Bibianharmsen
Image default
Bedrijven

Bloeddrukmeter Omron M7 Intelli AFib

Detectie atriumfibrilleren op het nieuwe model bloeddrukmeter Omron M7 Intelli AFib

In veel situaties kan het zeer handig zijn om een bloeddrukmeter aan te schaffen. Veel mensen hebben namelijk last van een hoge bloeddruk, maar zijn hier niet van bewust. Het wordt om die reden dan ook wel een sluipmoordenaar genoemd. Iets waar je heel lang mee kunt rondlopen, totdat je er ineens klachten van krijgt. Dit kunnen ernstige klachten zijn, zoals verschillende hart en vaatziektes. Om die reden raden experts ook aan om regelmatig je bloeddruk te laten testen. Maar dan moet je uiteraard wel een goede bloeddruk meter hebben. De bloeddrukmeter Omron M7 Intelli AFib heeft verschillende voordelen.

Kan atriumfibrilleren detecteren

Een voordeel van deze bloeddrukmeter is dat het atriumfibrelleren kan detecteren. Maar wat is dat precies, vraag je je wellicht af. Het is eigenlijk een moeilijk woord voor hartritmestoornissen. Bij dat woord gaat er ongetwijfeld wel een belletje rinkelen. Het punt is dat een hartritmestoornis niet altijd levensbedreigend is, maar je wel een risico loopt dat er schade aan je hart ontstaat. Daarom is de bloeddrukmeter dan ook zo ideaal. Enerzijds kun je er concreet je bloeddruk mee meten, maar dus ook of je eventuele hartritmestoornissen hebt.

Andere voordelen

Naast het detecteren van hartritmestoornissen, zijn er nog veel meer voordelen van deze bloeddrukmeter. Zo is deze bloeddrukmeter klinisch gevalideerd, dus je weet zeker dat je met een betrouwbare bloeddrukmeter van doen hebt en ook dat is natuurlijk zeer belangrijk te noemen. Een goede gezondheid is immers belangrijk voor een gezonde geest!