Bibianharmsen
Image default
Hobby en vrije tijd

De Keizer, De Hogepriester, De Geliefden | Drie Tarot Kaarten uitgelegd

De Keizer

De tarotkaart die de keizer ons begeleidt door traditionele regels van de samenleving, brengt eerst deemoed. Hij symboliseert gezaghebbende echtgenoot- en vaderfiguren en de controle over macht en orde. Onze twee persoonlijke verlangens en het vermogen om ze te volbrengen worden aangegeven door twee ramshoofden van horoskop Widder. De ankh in de greep van de keizer symboliseert zijn controle en macht over leven en dood.

Hij kan goederen of slechte gaven geven, en je moet onthouden dat macht gegeven door wetten niet altijd goede macht is, en dat de wetten altijd goede wetten zijn. De kracht die hij je toevertrouwt kan, mits correct gebruikt, tot macht en succes leiden.

Kaart rechtopstaande tarotkaarten lezen: Wat je nodig hebt is een sterk persoon om je te begeleiden, iemand die je aanmoedigt om positieve actie te ondernemen die nodig is om je verlangens te vervullen en je doelen te bereiken. Kaart omgekeerd tarotkaarten lezen: u verzendt een bericht als zijnde onvolwassen, zonder perspectief. Deze zwakte wordt uitgedrukt door pesten, omdat iemand niet in staat is om hun emoties onder controle te houden.

De Hogepriester

De Hogepriester is een manifestatie van een traditionele counselor in kaarten van tarotkaarten  Verstandig als Stier en adviserend, symboliseert hij leiding voor spirituele verlichting. Hij wordt genoemd als zitplaats tussen de pilaren van goed en kwaad, waarbij hij de opties beoordeelt en afweegt. Hemelen en aarde worden afgebeeld aan zijn linkerhand, waar twee van zijn vingers naar de hemel wijzen en twee naar beneden naar de aarde, waardoor ze verbonden worden. Kaal dat voor hem hoort, vertegenwoordigt het loslaten van de materiële wereld ten gunste van het zoeken naar spirituele verlichting. Intelligentie en wijsheid worden ingekapseld door zijn rijke gele kroon. De drie lagen van de kroon symboliseren het materiële, de vormende en de creatieve wereld. De sleutel in zijn hand vertegenwoordigt de gesloten mysteries tussen vrouw en man. Op zijn tuniek zijn drie kruisjes een symbool voor de geest, de ziel en het lichaam.

De Hogepriester is een gids voor traditionele manieren van spirituele verlichting, maar het is aan jou om te kiezen of dergelijke manieren geschikt zijn in de tijd waarin je leeft. Kaart rechtopstaande tarotkaarten lezen: een spiritueel leider en adviseur die anderen wegleiden uit fysieke problemen. Kaart omgekeerd tarotkaarten lezen: Men moet sceptisch zijn over alles wat hij hoort. Het verdraaien van de waarheid is lastig voor hem.

De Geliefden

Deze tarotkaart is een stimulerende kaart die ons vertelt dat het noodzakelijk is om een ​​beslissing te nemen. Op de achtergrond van de kaart staat achter de man de Boom des Levens die onze menselijke verlangens vertegenwoordigt. Aan de andere kant, achter de vrouw is de tweede boom uit de Hof van Eden – de Boom der Kennis die de ware waarheid symboliseert. Om deze twee aspecten met elkaar te verbinden, bevindt de gevleugelde engel zich in het midden en verbindt de krachten door de media van fysieke liefde. In het gras is de slang, die de verborgen wijsheid op de kaart symboliseert. Een daarvan is om deze wijsheid en kennis te gebruiken om weloverwogen beslissingen als Sternzeichen te nemen of, aan de andere kant, om zijn menselijkheid het verlangen te laten beslissingen voor hem te nemen.

Kaart rechtopstaande tarotkaarten lezen: het is van vitaal belang dat je je hart, en niet je hoofd, toelaat om beslissingen te nemen. Deze overgang van begeleiding zal geluk en harmonie teweegbrengen. Kaart omgekeerde tarotkaarten lezen: gebruik je hoofd om de ware aard van je relatie te herkennen en goed na te denken over de richting die je gaat volgen.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/