Bibianharmsen
Image default
Muziek

Een swingende manier om u te verbinden

Bent u op zoek naar een gezellige bruiloft band? Muziek is connectie zeggen wij altijd maar, de geluidstrillingen komen uit ons instrument, aangezet door de vibraties van ons hart, reizen door de atmosfeer en komen zo in uw oorschelp terecht waar ze verwerkt worden door uw brein en resoneren met uw emoties. Bent u op zoek naar een band voor uw bruiloft dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn de beste bruiloft band die u kunt bedenken, rechtstreeks naar uw hart, is hoe wij onze muziek en ons optreden altijd benaderen. Wij nemen niet genoegen met kleine stapjes op uw receptie, mocht u ons uitnodigen dan gaat gegarandeerd iedereen los. Op uw bruiloft wilt u uiteraard niet zomaar een band, op uw bruiloft heeft u een bruiloft band nodig die precies weet wat de insteek, de esthetiek en het gevoel is van uw bruiloft. Mocht u dat willen kunnen wij verzoeknummertjes doen en passen wij onze hele set naar uw behoeftes aan. Weet u toch niet zo goed wat u precies wilt dan hebben wij altijd onze vaste oeuvre bij de hand om vanuit onze gewoonte er gewoon een hartstikke mooi feest van de liefde van te maken. 

Veelzijdigheid is blijdschap, variatie in onze kleine natie

Als bruiloft band zijn wij uiteraard gewend om de typische bruiloft band muziek te spelen die ongetwijfeld, sowieso, uw harten laat smelten, uw voeten van de vloer veegt en u laat zingen met groot genoegen, tot overlast van uw buren nog aan toe. Uiteraard is niet iedereen hetzelfde en hebben we verschillende wensen, ook wals het aankomt op bruiloft bands. Vandaar proberen wij ons zoveel mogelijk te verdiepen in verschillende muziekstijlen en deze te bemeesteren om die op zijn beurt te spelen op uw bruiloft, als bruiloft band. 

Wat dan ook

Houdt u van de klassiekers? The Police, Prince, A-Ha en David Bowie en uiteraard kunnen we het toppunt van het westerse pop canon niet vergeten; Queen. Of bent u hard rock fan, of misschien wel metal head? Wij grunten met plezier uw bruiloft tot een succes.