Bibianharmsen
Image default
Financieel

Het beste advies over uw hypotheek in Amsterdam ontvangt u van dit bedrijf

Pesschier & Lormans is hét bedrijf op het gebied van hypothecaire planning. Dit bedrijf is opgericht in 1999 door Lizzy Pesschier en Nicole Lormans, beide hypotheekadviseurs pur sang. Het advies van deze hypothecaire planners in Amsterdam gaat echter verder dan alleen de hypotheek. Uw gehele financiële situatie wordt in kaart gebracht en ook uw toekomstplannen worden meegenomen. Er zijn ongeveer drie gesprekken nodig om uw gewenste hypotheek af te sluiten voor uw woning in regio Amsterdam. Het eerste gesprek is geheel kosteloos en hierin wordt al een heleboel belangrijke informatie met u gedeeld. Het gewenste hypotheekbedrag wordt namelijk vastgesteld en ook worden de kosten bekeken die daaruit voortkomen. De tarieven die dit bedrijf hanteert, worden uiteraard ook uitgebreid met u besproken zodat u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

De financiële administratie en afhandeling wordt voor u geregeld

Omdat Pesschier & Lormans een ongebonden bedrijf is, kunnen zij bij verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen offertes aanvragen. Deze worden dan met u besproken. De medewerkers informeren en adviseren u hier zo goed mogelijk in. De gekozen hypotheek kunt u bij Pesschier & Lormans afsluiten, waarna zorg wordt gedragen voor de gehele financiële administratie en afhandeling. Alle informatie wordt gecommuniceerd naar de notaris, hypotheekverstrekker en verzekeraar. De papieren liggen tijdig bij de notaris, zodat u zonder vertraging uw hypotheek in Amsterdam kunt vastzetten.

Plan uw kosteloze eerste gesprek in

Heeft u nog vragen of heeft u meer informatie nodig? Neem dan zeker eens contact op met dit professionele bedrijf. De vakkundige eigenaressen zullen zoeken naar de goedkoopste hypotheek die het best op uw situatie en wensen aansluit. Er zullen ongeveer drie gesprekken nodig zijn om uw situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen en om de beste offertes te vergelijken. Het eerste gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Twijfel dus niet langer en maak uw eerste afspraak!