Bibianharmsen
Image default
Financieel

Maak de juiste keuzes in uw financiën door een financieel adviseur uit Den Haag in te schakelen

De keuzes die u maakt binnen uw financiën zijn natuurlijk persoonlijk, maar wanneer maakt u nu precies welke financiële beslissing? En beschikt u zelf wel over voldoende kennis om te weten waar de risico’s liggen bij het maken van bepaalde keuzes? Wanneer uw financiële situatie verandert of wanneer u wel financieel advies kunt gebruiken, schakelt u het best een financieel adviseur in. Wanneer u een financieel adviseur zoekt in de omgeving van Den Haag, zit u goed bij Punt & Van de Weerdt. Hier werken onafhankelijke adviseurs met ambitie. Hun specialisten hebben maar één doel voor ogen, u laten scoren!

Start met het creëren van kansen

Moet u als particulier uw aangifte inkomstenbelasting doen? Moet u binnen uw onderneming jaarrekeningen en KVK publicatiestukken verzorgen of wilt u weten hoe u als profvoetballer ook uw dagen na uw sportieve carrière optimaal fiscaal kunt inrichten? Punt & Van de Weerdt staat klaar voor werkelijk iedereen. Voor kleine, (middel) grote bedrijven en de beginnende ondernemer c.q. starters, maar ook voor particulieren, personen met een vrij beroep, directeuren-grootaandeelhouders en topsporters. Zij gaan als zelfstandig financieel adviseur geheel onafhankelijk voor u aan de slag in omgeving Den Haag. Uiteraard soms ook in samenwerking met een accountant, advocaat of notaris. Met het volledige dienstenpakket dat zij aanbieden, kunnen zij iedereen van dienst zijn die financieel advies of ondersteuning nodig heeft.

Zij delen hun kennis met u

De belastingadviseurs en boekhouders van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag, komen dagelijks in aanraking met de fiscale wetgeving. Dit is waar hun belastingadvies op gebaseerd is. Voor hen is het dus van groot belang om hun kennis van fiscaliteit te allen tijden up-to-date te houden. Daarom scholen deze adviseurs zich regelmatig bij en daar heeft u als cliënt ook profijt van. Wilt u een financieel adviseur van dit adviesbureau uit Den Haag inschakelen? Neem contact met hen op voor een kennismakingsgesprek!

https://www.defiscalisten.nl/