Bibianharmsen
Image default
Aanbiedingen

Kerst vieren in de sneeuw

Kerst vieren in de sneeuw

Kerst in Nederland betekent vaak dat jouw kerstdiner plaatsvindt zonder enige sneeuw buiten. Het klassieke beeld van kerst bestaat uit een prachtig versierde kerstboom, mooie verlichting en decoratie, gezelligheid, goed eten en sneeuw. Helaas is dit laatste onderdeel niet iets wat in Nederland vanzelfsprekend is. Daarom is juist het vieren van kerst in een met sneeuw bedekt land een bijzondere ervaring.

 

Complete pakket

Zoals gezegd hoort er bij de kerstsfeer sneeuw. Hoewel het in schril contrast is met de gemiddelde kerstbeleving in Nederland, zorgt sneeuw voor een speciaal gevoel. Het winterlandschap heeft een magisch effect. Hoewel er meestal geen sneeuw valt rond kerst in Nederland, is dit in Oostenrijk, Zwitserland of Scandinavië wel het geval. De hele beleving die je daar kan ervaren is eigenlijk het echte kerst sfeertje. Dit wordt helemaal compleet wanneer je bijvoorbeeld een huisje gaat huren in Oostenrijk waar ook een open haard is. Het knisperend haardvuur in combinatie met goed eten, gezelligheid en sneeuw maakt het tot een bijzonder kerst ervaring.  

 

Zon en natuur

Dat het sneeuwt en koud is, betekent niet dat het niet aangenaam is om buiten te zijn. door de felle zon in de bergen kun je genieten van de warme zonnestralen die jouw gezicht gelijk ook doen verkleuren. Hierdoor doe je ook nog extra vitamine D op wat alleen maar goed is voor jouw gezondheid. Daarnaast is veel tijd buiten in de natuur spenderen goed voor je geest en kom je compleet tot rust.

 

Kerstmarkten

De kerstmarkten dragen bij aan de hele kerstbeleving. Gezelligheid, leuke kraampjes en lekkere drankjes en hapjes zijn hier natuurlijk onderdeel van. Ook wanneer je nog jouw laatste kerstinkopen moet doen, komen deze markten van pas. De kerstmarkten lenen zich verder ook voor het kopen van een uniek souvenir.

 

Quality time

Op vakantie met kerst met jouw familie draagt bij aan een groeps- en familiegevoel. Samen op reis, samen skiën en de dagen afsluiten bij het vuur zorgen voor een ervaring waar je later op terug kan kijken. Hoewel je kerst natuurlijk niet met iedereen kan vieren wanneer er maar een klein(er) groepje mee gaat op wintersport, is de ervaring met de groep extra speciaal. Omdat het nu niet blijft bij een dag of een avond maar bij meerdere dagen heb je de tijd om bij te praten en samen herinneringen te maken. Ook zijn er genoeg activiteiten die samen op locatie gedaan kunnen worden, zoals bijvoorbeeld schaatsen of naar een ski show gaan.

 

https://www.villaforyou.com/