Bibianharmsen
Image default
Banen en opleidingen

Systeem-Netwerkbeheerder vacatures

Systeembeheerder, Eindhoven

Peak it nederlandse provincie eindhoven

Als systeembeheerder onderhoud jij de it-infrastructuur van verscheidene klanten van peak-it. Zie jij in één blik een knelpunt in een storagecluster? dan zijn wij op zoek naar jou wat ga je doen als systeembeheerder? jij vervult een belangrijke rol in de organisatie. Jij voert immers de installaties uit en monitort, onderhoudt en verbetert de it-infrastructuur van de klanten van peak-it.

Als systeembeheerder draag je veel aansprakelijkheid, want buitenshuis jouw deskundigheid functioneert niemand optimaal als systeembeheerder : zorg jij voor de waarborging en continuïteit van het systeem en de applicaties van het concern door proactief storingen in de omlijning te signaleren ; onderhoud en installeer je werkstations, servers, netwerkapparatuur en bedrijfsapplicaties en ontwikkel je de bijbehorende documentatie ; los je tweede- en derdelijns incidenten op ; ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de it-infrastructuur ; verdraaiing je mee in verscheidene projecten voor bv.

Uitbreiding of plaatsing van it-omgevingen.

Wat zoeken wij?

Voor de functie van systeembeheerder zijn wij op zoek naar een it’er met capitulatie voor zijn vak. Jij weet je weg te opsporen in verscheidene it-omgevingen. Daarnaast ben je vaardig in het klikken van kennis. Dit zijn jouw kwaliteiten : een afgeronde it-opleiding ; minimaal twee jaar ervaring als systeembeheerder ; volledige msca server 2012 oorkonde of mcse server infrastructure op zak ; steevast op de hoogte van de laatste it-ontwikkelingen ; je hebt een streepje voor wanneer je thuis testomgevingen ( virtueel ) kneden en test.

Wat wij bieden :

bij peak-it staat jouw ontstaan voorop en krijg je alle kansen om up-to-date te blijven in jouw vakgebied. Peak-it aanleveren jou als systeembeheerder :

een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden ;

uitstekende opleidingsmogelijkheden en de tijd om certificeringen te behalen ;

de tijd tot het leasen van een auto ;

ruime plek om met de nieuwste techniek te werken.

Functie-eisen : 19b32e075590e967d914f1213be031a7

https://www.vindazo.nl/keywords/systeem-netwerkbeheerder.html