Bibianharmsen
Image default
Banen en opleidingen

Lasser scheepsbouw/reparatie

Lasser scheepsbouw/reparatie

Functieomschrijving

Ls lasser in de jagen & scheepsbouw ben je in staat om zware scheepsconstructies als dubbele bodems, zijtanks, dekluiken, ankers, huidplaten, ringsecties en stuurhuizen te lassen. Er wordt vooral gewerkt met rvs, staal en aluminium en er word hoge reclameren beweren aan de kwaliteit. Overigens ben je als lasser in staat om te werken met verscheidene staalverbindingen en weet jij van het bijbehorende lasapparaat de water, voltage en draadaanvoer in te stellen. Kwaliteit lasverbindingen, lasposities, smeltblad, beschermgas, lasboog en de juiste doorlas, stompe of hoeklas is helemaal jou ding.

Functie-eisen

De ideale kandidaat heeft : ervaring in de scheepreparatie/scheepsbouw/offshore is een pre. mig/mag en electrode verbinden niveau 3 afgerond. een valide lascertificaat kennen van wps lastekeningen en lasmethodebeschrijvingen kennen van bouwstof en gereedschappen een flexibele geesteshouding ten zelf van werkzaamheden en werktijden. een zelfstandige werkhouding bxe8ta en ruimtelijk inzicht ervaring met motief aflezen een valide lascertificaat beschikt over de volgende kwalificaties : vca basisveiligheid een pré is als je gekwalificeerd lasser bent in en iso 9606-1 of aws d1. 1 norm ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie en ben je gevestigd in de locatie ’s den helder, harlingen, amsterdam, rotterdam, vlissingen of wil jij gaarne in het buitenland aan het werk? twijfel dan niet en neem meteen contact met ons op! Wij gaan gaarne subjectief met jou het gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken. wij zijn direct bereikbaar op telefoonnummer 058-2045252 of per mail via remco. jorritsma @ actieftechniek. nl werkzaam als zzp’er? ook voor zzp-ers kunnen wij bemiddelen in deze opdrachten. wij zijn erkend zzp intermediair en werken bevestigend wet dba richtlijnen. ook wanneer je niet volledig aan het gevraagde profiel voldoen komen wij gaarne met jou in contact.

Aanbod

Ongeacht uitdagende vrijmaken met uitstekende voorwaarden biedt prima chemisch element een wezenlijke bijdrage aan jouw ontstaan door substantie van trainingen en opleidingen. Actief techniek is hét uitzendbureau voor de metaal. Dagelijks tussenkomen we vanuit onze vestigingen in hengelo, groningen, emmen, leeuwarden, velsen, schiedam, heerhugowaard, sittard, arnhem en bergen op zoom honderden vakmensen : van leerling fitter/monteur tot veelzijdig gecertificeerd lasser en van de eemshaven in noord-groningen tot internationale ( offshore ) projecten over de hele wereld. We bedienen de particulier ondernemer om de hoek aan een prachtige klus en de multinational aan gekwalificeerd en vakbekwaam personeel.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/allround-lasser.html