Bibianharmsen
Image default
Financieel

Volg een cursus en word expert in het berekenen van de LCC

Life Cycle Vision uit Delft heeft een ontzettend handige app ontwikkeld waarmee je eenvoudig de LCC voor jouw bouwproject kunt berekenen. Hiermee zijn handmatige, tijdrovende berekeningen verleden tijd! Bovendien zet je verschillende parameters tegen elkaar af waardoor je verschillende bouwkundige ramingen met elkaar kunt vergelijken op het gebied van duurzaamheid, kosten en efficiëntie. Natuurlijk kun je een gratis demo aanvragen om te ontdekken hoe je de LCC kunt berekenen met de app, maar Life Cycle Vision uit Delft gaat nog een stukje verder in hun dienstverlening. Zij bieden namelijk ook cursussen en trainingen aan!

Ga diep in op de kennis van de levensduurkosten

Tijdens de cursussen en trainingen word je volledig klaargestoomd om een echte specialist op het gebied van LCC te worden. Dankzij lange ervaring in de bouwsector weten de experts van Life Cycle Vision precies waar je op moet letten – dit delen zij graag met jou in een cursus of training. Er worden diverse mogelijkheden behandeld waardoor je de app breder in kunt zetten dan enkel de berekening van de LCC voor jouw bouwproject(en). Wist je bijvoorbeeld dat je met de app integrale samenwerking eenvoudiger kunt maken? De samenwerking tussen verschillende bouwpartijen maximaliseer je omdat met alle randvoorwaarden en parameters rekening gehouden kan worden, zonder dat je installatiekennis van die specifieke branche nodig hebt. Er zijn vier verschillende mogelijkheden op het gebied van cursussen over de LCC:

  • Specialist
  • Expert
  • Integraal
  • Maatwerk

Schrijf je in voor de cursus die bij jou past!

Wil jij ook ontdekken wat de vele mogelijkheden van de Life Cycle Vision-app zijn voor berekeningen van de LCC? Schrijf je dan nu in voor een van de cursussen of vraag meer informatie aan. De contactgegevens van het bedrijf zijn te vinden op de website. De medewerkers denken graag met je mee om een cursus te vinden die volledig past bij jouw kennis- en ontwikkelingsniveau.