Bibianharmsen
Image default
Financieel

Wilt u een hypotheek oversluiten in Ede? Neem contact op met deze specialist

Van der Horn Financiële Diensten is een bedrijf dat al 20 jaar lang is gespecialiseerd op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ook voor een hypotheek oversluiten in Ede kunt u bij het bedrijf terecht. Aan de hand van deskundig advies wordt u geholpen met een hypotheek oversluiten in Ede. Ook het oversluiten zelf kan door het bedrijf gedaan worden, waardoor u zelf zo goed als niets hoeft te doen.

De werkwijze van deze expert

Van der Horn Financiële Diensten hanteert altijd een standaardwerkwijze bij het oversluiten van een hypotheek in Ede. Deze begint met een hypotheekadviesgesprek, waarin alle mogelijkheden besproken worden. Op basis van uw inkomen wordt berekend hoe hoog uw maximale hypotheek mag bedragen en wat uw maandlasten zullen zijn. Ook krijgt u tijdens dit gesprek de ruimte om vragen te stellen. Vervolgens zult u samen met één van de medewerkers een hypotheek uitkiezen en zal deze de hypotheek meteen voor u oversluiten.

Wie zijn ze?

Van der Horn Financiële Diensten is gevestigd in Ede. Alleen de beste mensen in het vak worden aangenomen, waardoor een goede kwaliteit gegarandeerd is. Dat de kwaliteit goed is, blijkt ook uit het feit dat het bedrijf beschikt over alle noodzakelijke vergunningen die te maken hebben met vakbekwaamheid en betrouwbaarheid. Deze vergunningen zijn afgegeven door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Bovendien is het bedrijf onafhankelijk en worden dus alle mogelijke hypotheken aan u voorgesteld – niet alleen de hypotheken waar het bedrijf zelf zijn slaatje uit kan slaan.

Ontdek de service van dit bedrijf

Buiten de uitstekende kwaliteit, heeft Van der Horn Financiële Diensten nog meer te bieden. Klanten waarderen de klantvriendelijkheid enorm. Bovendien wordt altijd alles met klanten overlegd en mogen zij zo veel mogelijk input geven. Het bedrijf werkt echt met u samen, niet alleen vóór u. Dit is van belang, aangezien het oversluiten van een hypotheek een erg belangrijke en persoonlijke zaak is. Bovendien gaat het om veel geld.

https://www.hornfd.nl/