Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

3 haarstyling tools om gave krullen te maken

Als je van krullen houdt, of gewoon eens iets anders wilt met je haar, zijn er tegenwoordig allerlei verschillende haarstylingtools die je kunt gebruiken om mooie krullen te maken. In dit artikel geven we een overzicht van drie verschillende tools die je kunt gebruiken om mooie krullen te maken.

Wafeltang

De beste wafeltang is een tang waarmee je wafeltjes in je haar kunt maken. Vroeger was dit heel hip, maar nu is het weer helemaal in. Alleen maak je nu niet zoals vroeger kleine wafeltjes, maar grotere, grove wafels. Een wafeltang gebruik je op een andere manier dan een gewone krultang. Met een wafeltang bewerk je namelijk je lokken van boven naar beneden. Je drukt de tang tegen je lok aan en er ontstaat vanzelf een golvend patroon.

Automatische krultang

De beste automatische krultang is een tang waarmee je heel makkelijk krullen kunt maken. Je hoeft alleen maar je haar in de krulkamer van de tang te leggen en de tang doet de rest. Je kunt hiermee zowel kleine als grote krullen maken, afhankelijk van hoe lang je je haar in de tang laat zitten. Er zitten vaak ook verschillende opzetstukken bij, zodat je zelf kan kiezen wat voor een krul je in je haar wilt hebben.

Föhnborstel

Een föhnborstel is een borstel waarmee je je haar kunt föhnen en krullen. Het is wel wat meer werk dan de automatische krultang, maar je kunt hiermee wel mooie, natuurlijke krullen maken. En ook prachtige golven in je haar. Wil je weten hoe je dat doet? Bekijk dan een aantal tutorials op youtube!

https://beautyfavorieten.nl/