Bibianharmsen
Image default
Mode en Kleding

Dit is de reden waarom dat een luiertas zo handig is

Dit is de reden waarom dat een luiertas zo handig is 

Als kersverse papa of mama komt er een hoop op je pad. Je krijgt een hoop regelzaken voor de kiezen. En al vrij snel na de geboorte zul je met de kleine op stap moeten naar bijvoorbeeld het consultatiebureau. Maar je wilt natuurlijk ook wel eens met de kleine lekker even naar opa en oma of gewoon eventjes op stap. Dan is het handig dat je een tas hebt die ervoor zorgt dat je alle spullen mee kunt nemen die je nodig hebt. Een luiertas is daarom heel erg handig en hier lees je waarom dat zo is.

Altijd alles bij de hand

Wanneer je met je kleine op stap gaat wil je natuurlijk wel alles bij de hand hebben zoals schone luiers, luierdoekjes, schone kleren en speentje of bijvoorbeeld een lekker fruithapje. Een goede voorbereiding voordat je de hort op gaat met je baby is dus heel erg belangrijk. En een goede tas regelen is daarbij cruciaal.

Een luiertas is daarom heel handig. Een luiertas is stevig en kan alles vervoeren wat je nodig hebt. Luiertassen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar maar als je echt een stevige tas wilt zou je eens moeten kijken op luiertas leer. Deze luiertas kan een hoop gewicht aan en biedt meer dan voldoende ruimte om alles kwijt te kunnen.

Extra ruimte voor andere spulletjes

Maar als je met je baby op stap gaat neem je natuurlijk veel meer mee dan alleen maar babyverzorging spullen. Je hebt zelf vaak ook nog wel de nodige spullen mee te nemen. In zo’n geval is het handig om bijvoorbeeld een clutch tas mee te nemen. Deze clutches zijn kleine tasjes die je makkelijk mee kunt dragen maar best wel wat persoonlijke spullen in kunnen.

 

Denk dan bijvoorbeeld aan parfum, geld, je smartphone en dat soort kleine spullen. Ideale manier om dingen op te bergen en ook alle spullen van je baby mee te nemen. Want het is natuurlijk ook erg belangrijk dat jij zelf ook je spullen goed kwijt kunt. Dit is heel erg belangrijk.

 

Schooltas als alternatief

Wat ook nog een handige tip is dat is om een middelbare schooltas aan te schaffen. Deze tassen zijn er namelijk op gemaakt om flink wat gewicht mee te kunnen nemen en daarbij zijn de tassen mooi ingedeeld waardoor je de tas goed kunt indelen met de spullen die je mee wilt nemen. Een middelbare schooltas is daarom een prima alternatief.