Bibianharmsen
Image default
Mode en Kleding

Oris horloge: elegante en luxe uurwerken van superieure kwaliteit

Oris horloges geldt als een prestigieus mondial horlogemerk. Deze horlogebranche, die uitsluitend mechanische horloges ontwerpt en verkoopt, heeft haar wortels in het jaar 1904. In dat jaar richtte het Zwitserse duo Paul Cattin en Georges Christian in de plaats Hölstein een horlogebedrijf op. De onderneming groeide snel en in 1910 werkten er inmiddels ruim 300 mensen bij Oris. Een van de belangrijkste momenten uit de geschiedenis van Oris Horloges was de introductie van Oris eerste uurwerk voorzien van datumwijzer, in 1938. Ook uniek zijn et befaamde automatische uurwerk Cal. 645 met 25-jewels stiftechappement, dat in 1966 geïntroduceerd is. Verder vormen de de eerste Oris wekkerpolshorloge in 1988 en de Players-editie met vier wijzers in 1990. Ook hierna ging Oris Horloges verder met innoveren en ontwikkelen.

Belangrijkste modellen en series uit de collectie Oris horloges

Bij Zuyver Juweliers in Dronten kunt u terecht voor de fraaiste modellen en series uit de Oris’-geschiedenis. Zij bieden de mooiste exemplaren Oris horloges aan uit de series Culture, Aviation, Diving en Motor Sport.

  • De Culture-serie is elegant en bestaat uit horloges, zoals de Artelier Skeleton of de Oris Big Crown Pointer Date, die perfect bij een maatpak passen.
  • De Aviation Oris-serie is wat sportiever. In de reeks stoere pilotenhorloges van Oris vindt u onder andere de modellen van ProPilot en Big Crown.
  • De Diving-lijn bestaat uit meerder unieke en stilistisch prachtig vormgegeven duikhorloges, zoals de Oris Aquis Chronograph.
  • Ten slotte kunt u voor de meest sportieve uurwerken een kijkje nemen in de Motor Sport-collectie, met onder meer de klassieker Oris Chronoris.

Laat u verrassen door de complete assortiment Oris-horloges van Zuyver Juweliers, officieel oris horloge dealer in Dronten.