Bibianharmsen
Image default
Mode en Kleding

STEP INTO THE WILD WEST

Cowboylaarzen zijn al een paar jaar niet meer weg te denken uit het modebeeld. Je ziet ze overal, op straat, op de runway en in de bladen. Niet zo gek ook, want een cowboylaars is superveelzijdig en op ontelbaar veel manieren te dragen. Een hoge cowboylaars staat stijlvol onder een jurkje, maar je kunt ze ook onder je wijde jeans uit laten piepen voor een subtiele western touch. Maar goed dat er ook dit seizoen in de nieuwe collectie van Manfield weer veel verschillende soorten cowboylaarzen te vinden zijn.

Hoe draag je cowboylaarzen?

Omdat ze zo veelzijdig zijn kun je met een mooie cowboylaars eigenlijk niet de mist in gaan. Door de retro invloeden en het landelijke gevoel van de laars voeg je aan iedere outfit een boho touch toe, maar wel op een stijlvolle manier! Laat de spitse punt van een cowboylaars onder je wijde jeans piepen om subtiel in te spelen op de trend. Of ga er helemaal voor door een straight fit jeans in je laars te dragen. Kies voor een leren laars om deze stoere look een luxe uitstraling te geven. Of omarm het boho gevoel door een suède cowboylaars met opvallende stiksels te dragen onder een gebloemde midi jurk óf  wit kanten jurkje.

Onmisbaar: de lage western boot

Waar je bij een cowboylaars misschien snel denkt aan een hoge laars die om de hele kuit zit, is de lage cowboylaars deze herfst ook onmisbaar in je schoenenkast. Deze kortere variant van de klassieke cowboylaars is zeker niet minder stoer. Helemaal leuk als je voor een korte cowboylaars met een klein hakje kiest. Combineer ze met een kort rokje of jurkje voor optisch langere benen. Zo kun je de laars casual of meer gekleed dragen.