Bibianharmsen
Image default
Mode en Kleding

Dit is waarom iedere vrouw een push up bh zou moeten dragen

Dit is waarom iedere vrouw een push up bh zou moeten dragen

Een push up bh, door veel vrouwen wordt deze bh toch vaak wel een beetje geaccessoisserd met uitdagend en asociaal. Volledig ten onrechte als je het ons vraagt.Wel is het natuurlijk iets anders dan een anita care bh.Toch is de push up bh populairder dan ooit! En niet voor niets. Met deze bh kun jij je outfit namelijk net dat stukje extra geven, wat je met een gewone bh niet kunt. Daarnaast heeft deze bh naast een visueel aantrekkelijk kant ook een praktische kant. Zo zijn er dus genoeg redenen te bedenken, waarom iedere vrouw wel een push up bh in de kast zou moeten hebben liggen. 

Geef je outfit een boost

Zoals we hierboven al even hebben benoemd, zorgt een bh met push up ervoor dat jij je outfit een boost geeft. Dit geldt natuurlijk niet voor een eenvoudige trui, maar wel wanneer jij tijdens een feestje, gala of andere gelegenheid een prachtige jurk draagt. Doordat een push up bh je borsten tegen elkaar aandrukt, zal er een diepe decolleté worden gecreëerd. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle en stiekem ietwat uitdagend uitstraling, maar ook voor het feit dat je jurk mooier zit. Doordat je borsten worden gelift, zal je jurk ook beter om je borsten vormen, wat de pasvorm van je jurk ten goede komt. Absolute aanrader dus!

Zorgt voor extra ondersteuning

Waar veel vrouwen het idee hebben dat enkel en alleen vrouwen met een kleine cupmaat vaak kiezen voor een push up, is dit absoluut niet het geval. Doordat de cups namelijk extra zijn gevoerd, zal dit zorgen voor een stukje extra ondersteuning aan je borsten. Iets wat juist bij vrouwen met een grotere cupmaat een stuk fijner is. Niet alleen geldt dit voor een normale bh, maar ook voor een sport bh. Zo kun je dus beter wanneer je bijvoorbeeld cup k hebt een push up bh dragen, die extra ondersteuning biedt, dan een normale bh zonder deze extra ondersteuning. 

Overal mee te combineren

Doordat een push up bh in principe altijd kan worden gedragen, hoef je nooit geen rekening te houden met welke kleding je draagt. Wanneer je hals bedekkende kleding draagt, zal het effect van je bh alleen een stukje minder zijn, dan wanneer je kleding draagt met een lager uitgesneden hals. Toch maakt dit natuurlijk helemaal niets uit en komt het niet perse verkeerd uit. Hierdoor kun je dus zowel naar je werk in een casual outfit als een gala met een prachtige jurk ten alle tijd kiezen voor het dragen van een bh met push up.