Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Kom van uw rugpijn af dankzij professionele fysiotherapie in Den Haag

Heeft u al jarenlang last van uw rug en wilt u daar nu eindelijk wel eens van af? Maak dan eens een afspraak met een goede fysiotherapeut van de Rugschool. Zij zorgen ervoor dat u een passend behandelingsplan heeft. Dankzij de jarenlange ervaring van deze fysiotherapeuten helpt fysiotherapie in Den Haag gegarandeerd, ook dankzij de geavanceerde behandelingsmethoden. De fysiotherapeuten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden. Hierover laten zij zich ook regelmatig bijscholen. Op deze manier krijgt u altijd de beste behandeling, zodat u snel van uw rugklachten af bent. Ook zorgen deze specialisten ervoor dat uw klachten weg blijven.

Er zijn veel verschillende behandelingen beschikbaar

Heeft u geen rugklachten, maar wel andere klachten? Ook hiervoor kunt u uiteraard bij deze specialist in fysiotherapie terecht. Ook wanneer u last heeft van uw knieën of van andere klachten kunt u hier terecht. Ondanks het feit dat ze gespecialiseerd zijn in rugklachten, helpen ze u ook graag bij klachten aan andere gewrichten. De rug bestaat uit veel verschillende onderdelen en dus is het behandelen van rugklachten erg complex. Gelukkig heeft de Rugschool, dé specialist in fysiotherapie in Den Haag, hier de benodigde expertise voor en ervaring mee. Zo zijn uw klachten snel verholpen. Er zijn vaak diverse behandelmethoden. Hier zoekt men naar een passende behandeling bij uw klachten. Dit kunnen de volgende therapieën zijn:

  • Bekkenbodemtraining
  • Manuele therapie
  • Dry needling behandelingen
  • Schroth therapie
  • Claudicatio therapie

U wordt altijd op een persoonlijke manier behandeld

Als pijnklachten u belemmeren om fatsoenlijk te bewegen. Bij deze specialist in fysiotherapie in Den Haag wordt u in elk geval altijd persoonlijk behandeld. Al tijdens de intake kunt u uitgebreid vertellen waar u last van heeft, zodat er een persoonlijk behandelplan kan worden opgesteld. Ook kunt u een scholingsavond bijwonen, waarop u tips krijgt om uw rugklachten te verhelpen en nieuwe klachten te voorkomen. Ook krijgt u tips en trics om uw rug gezond te houden.