Bibianharmsen
Image default
Aanbiedingen

Neem plaats in de tandartsstoel van All Dent!

AllDent biedt de tandartsstoel aan die bij u past via deze link. Door het brede assortiment met allerlei verschillende stoelen, is er voor iedereen een perfecte tandartsstoel te vinden. De stoelen zijn gemaakt door professionals en beschikken over hoge kwaliteit. Alle stoelen hebben wieltjes in plaats van poten, zodat u zich makkelijk kan bewegen door de werkruimte heen. Door de geoptimaliseerde ergonomie neemt u de juiste werkhouding aan. Naast tandartsstoelen biedt AllDent ook andere producten aan voor in de tandartspraktijk in samenwerking met merken van hoge kwaliteit.

Uw praktijk krijgt een professionele uitstraling met de tandartsstoel van AllDent

AllDent beschikt over twaalf verschillende tandartsstoelen die elk een speciale uitstraling heeft in uw praktijk. We gebruiken merken zoals Gigadent en Finndent die garant staan voor een goede ergonomie en hoge kwaliteit. De stoelen hebben elk een strak design en zitten als gegoten. Zoals reeds in de inleiding genoemd beschikt AllDent over een breed aanbod aan producten voor uw praktijkinrichting. Het hele aanbod bestaat uit: behandeleenheden, O.K.-stoelen, röntgen, verlichting, hand- en hoekstukken, autoclaven, thermodesinfectoren, waterbehandeling, intra-orale camera’s, hand- en hoekstukreinigers, tandarts werkstoelen, digitale röntgen (met software), lasers, kastwanden, mengkranen, compressoren, afzuigmotoren en occasions. Zoals u merkt is dit een hele mond vol. Graag verwijzen wij u naar onze website www.alldent.nl om zelf alle producten te bekijken of alleen uw interesses te bezoeken. De merken die wij aanbieden zijn onder andere Faro, W&H, Finndent, Gigadent, Forest en Melag. Wij begrijpen dat een praktijkinrichting niet iets is wat u zomaar geregeld hebt. Daarom kunt u ook onze showroom in Veenendaal bezoeken. Laat dit graag even weten via onze website. Hier geven wij ook online support, mocht u vragen hebben met betrekking tot onze producten of software.

Alldent.nl

Naast klantreviews kunt u op onze site ons assortiment bekijken, onze gerealiseerde projecten bekijken, meer lezen over onze werkwijze, onze service en de geschiedenis van ons bedrijf en uiteraard contact met ons opnemen. Hier vindt u een contactformulier, het adres van onze showroom, ons mailadres, ons postadres en onze telefoonnummers. U kunt geheel vrijblijvend advies aanvragen! Neem gerust een kijkje op www.alldent.nl