Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

De kapper in Tilburg voor professionaliteit en een persoonlijke aanpak

Hair & Looks is een kapper in Tilburg met een flinke dosis ervaring en een persoonlijke aanpak die u op uw gemak stelt. In deze salon werken specialisten met passie voor het vak, die precies weten wat ze leuk vinden en goed kunnen. Zo is de ene kapper goed met kinderen, de tweede heeft een voorliefde voor kleuren en experimenteren en een derde knipt heren als de beste. Deze ervaring houden zij op peil door regelmatig trainingen bij Roverhair te volgen. Hier leren zij de laatste trends en werken zij aan knip- en kleurtechnieken, die zij vervolgens graag op klanten overbrengen.

Bij Hair & Looks staan uw wensen centraal

Deze kapper in Tilburg combineert de professionele aanpak bovendien met een persoonlijke behandeling. Uw wensen staan centraal en het streven is u een vertrouwd en comfortabel gevoel te geven. Als u een kijkje op de website van Hair & Looks neemt is te zien dat dit tevens de ervaring van eerdere klanten is. ‘Klantvriendelijk’ en ‘bekwaam’ zijn de steekwoorden die keer op keer terugkomen. Bij deze kapper in Tilburg kunt u gerust binnenstappen om een afspraak te maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Deze variëren van een was- en knipbeurt tot complexere behandelingen, zoals watergolven, permanenten of high/lowlights.

Een webshop met ruime keuze voor thuis

Bent u te spreken over één van de producten die door de specialisten van Hair & Looks worden gebruikt? In de webshop zijn deze te vinden en te bestellen, zodat u ook thuis van het assortiment kunt genieten. Brengt u regelmatig een bezoek aan deze kapper in Tilburg? Een abonnement is voor u mogelijk een uitkomst. Voor een vast bedrag per maand kunt u een onbeperkt aantal kappersbezoeken afleggen. In de webshop zijn de verschillende af te sluiten abonnementen te zien en maakt u eenvoudig een keuze.

https://hairandlooks.nl