Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

Geef uw zelfvertrouwen een boost met een bovenooglidcorrectie of een spataderbehandeling

Soms bent u niet helemaal tevreden als u in de spiegel kijkt. Sommige zaken kunt u eenvoudig veranderen, maar dat geldt niet voor alles. Dat zijn bijvoorbeeld spataderen of overhangende oogleden. Het is erg vervelend als u hier last van heeft, en dat is niet het enige. Want er zitten ook gezondheidsrisico’s aan deze problemen verbonden. Overhangende oogleden kunnen bijvoorbeeld voor oogontsteking zorgen en spataderen wijzen vaak op verwijde bloedvaten. Ook storen veel mensen zich gewoon aan overhangende oogleden of spataderen. Zou u dit willen laten veranderen? Zoek dan een goede huidspecialist die u weer meer zelfvertrouwen geeft.

Een behandeling bij u in de buurt

Als u spataderen wilt laten verwijderen of een bovenooglidcorrectie wilt én in de omgeving van Arnhem woont, dan bent u bij Optimum Clinics in Dinxperlo, Oosterbeek of wat verder weg in Denekamp. U krijgt hier professionele zorg en kunt in alle rust herstellen van uw ingreep. Of u nu een bovenooglidcorrectie wilt of dat u uw spataderen wilt laten verwijderen, bij Optimum Clinics bent u verzekerd van een mooi resultaat en bent u snel van uw klachten af. U ontvangt ook altijd professionele zorg.

Voor welke behandelingen kunt u hier terecht?

Het verwijderen van spataderen kan in sommige gevallen zonder operatie gebeuren. Dit gebeurt dan met bijvoorbeeld lichttherapie. Er zijn echter ook vele andere behandelmethoden mogelijk, en de specialist adviseert u op een professionele manier. Bij een bovenooglidcorrectie wordt overtollig vet- huid- en spierweefsel vakkundig verwijderd en de rest wordt op de juiste manier geherpositioneerd. Zo ziet u er weer uitgeslapen uit.

Maak een afspraak voor een consult

Of u nu een bovenooglidcorrectie wilt laten uitvoeren of spataderen wilt laten verwijderen, u kunt bij alle drie de vestigingen van Optimum Clinics terecht, dus maak een afspraak in Dinxperlo, Oosterbeek of Denekamp. U bereikt hen dus snel vanuit de regio Arnhem. Heef u interesse in één van de behandelingen, maak dan een afspraak voor een eerste consult. U wordt dan altijd vakkundig geholpen.