Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

De beste gezichtsbehandeling voor u

Iedereen heeft een andere huid en daarmee verschilt dus ook per persoon wat de beste gezichtsbehandeling is. Bij Huidinstituut Callista geeft de huidtherapeut u persoonlijk advies voor welke behandeling er past bij uw huid en uw behoefte. Een gezichtsbehandeling bestaat niet alleen uit een behandelafspraak. U krijgt namelijk ook advies voor hoe u zelf uw huid kunt verzorgen voor en na de gezichtsbehandeling. Zo gaan de huidtherapeutes samen met u voor het beste resultaat en zorgen ze ervoor dat uw huid zal stralen, zodat u ook weer gaat stralen.

Uw huidproblemen worden door middel van een scan vastgesteld

Welke wens u ook heeft. Door een uitgebreid assortiment en geruime kennis en ervaring kunnen de huidtherapeutes u persoonlijk adviseren in wat de beste gezichtsbehandeling voor u is. Met een Observ huidscan wordt niet alleen gekeken naar het zichtbare probleem op de oppervlakte van de huid. De huidscan gebeurt door middel van verschillende soorten licht waarmee de huidtherapeut tot in de diepere lagen van de huid kan kijken. De huidtherapeut stelt aan de hand van de scan een diagnose en bespreekt vervolgens de verschillende behandelopties met u tijdens een gratis intakegesprek. Daarnaast worden de meeste behandelingen vergoed door de verzekering.

De beste gezichtsbehandeling voor het beste resultaat

Aan de hand van het advies maakt u samen met de huidtherapeut een keuze voor welke gezichtsbehandeling het beste bij uw huid past. Er zijn behandelingen beschikbaar om ouderdomsverschijnselen in het gezicht tegen te gaan, maar ook behandelingen die zorgen voor het afnemen van acne-littekens, couperose, rosacea, steelwratjes en grove poriën. Voor elk huidprobleem is een perfect geschikte gezichtsbehandeling. Daarbij nemen de huidtherapeutes van Huidinstituut Callista alleen genoegen met het beste voor uw huid. Zij zijn erop gericht om u letterlijk en figuurlijk te laten stralen. Het op maat verzorgen van uw huid en het oplossen van uw huidproblemen is de passie en het doel van Huidinstituut Callista.