Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

Voel u jaren jonger met een fillerbehandeling

Voelt u zich onzeker over het ouder worden van uw gezicht? Dan kunt u wellicht een fillerbehandeling laten doen. Zo maakt u effectief een einde aan vervelende rimpels en verdund ogende lippen. Voor een fillerbehandeling met gebruik van natuurlijke materialen moet u bij Betan Clinics zijn. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over de ongezonde neveneffecten van de fillerstoffen. Met deze natuurlijke technieken en materialen neemt de arts uw onzekerheden weg. Zo geniet u weer van een frisse, jonge uitstraling. Een subtiele correctie biedt u het zelfvertrouwen om weer met het volste zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Laat de ingreep uitvoeren door gecertificeerde artsen

De plastisch chirurgen bij Betan Clinics beschikken over Nederlandse en Europese certificeringen. Deze dokters hebben reeds vele jaren ervaring in het vak opgedaan, waardoor zij elke ingreep met alle aandacht uitvoeren. Zij vullen zo storende rimpels en gezichtsdelen met weinig volume op met natuurlijke materialen, met behulp van kleine, zeer precieze prikjes. Om dit netjes uit te voeren beschikken alle specialisten van deze praktijk over een vaste hand en een gedegen kennis van de bouw van het aangezicht. De prikjes worden zodanig geplaatst dat er geen detail uit het oog wordt verloren. Visueel zijn totaal geen sporen terug te vinden van de ingreep. U geniet enkel van verbeterde gezichtscontouren, lippen die subtiel voller ogen en vervaagde of verdwenen rimpels.

Een prettige en toegankelijke ingreep

Al langer in uw maag met de vervelende fronsrimpels op uw aangezicht? Bent u het verdunnen van uw lippen zat? Twijfelt u dan niet en ga direct langs bij Betan Clinics voor een fillerbehandeling. De eerste afspraak is geënt op het bespreken van de ongewenstheden in uw gezicht met de specialist. Deze zal vervolgens de mogelijkheden van een fillerbehandeling aan u presenteren en toelichten waar nodig. Zij streven ernaar om u altijd het volledige overzicht en controle over de ingreep te bieden. Maakt u daarom vandaag nog een afspraak met de specialisten van Betan Clinics voor uw persoonlijke intake!

https://www.betanclinics.nl/