Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

IPL ontharing

Permanente ontharing van elk lichaamsdeel

Ben je het scheren beu en wil je je in de zomer niet meer druk maken over stoppeltjes en ingegroeide haartjes onder jouw oksel of op jouw benen en bikinilijn? Dan is een IPL behandeling een ideale keuze. IPL staat voor Intense Pulse Light en is een effectieve, veilige en pijnloze methode om jouw lichaam definitief te ontharen. De huid wordt blootgesteld aan lichtstralen die de haarzakjes permanent doen verdwijnen.

Heb je last van haargroei op de kin of bovenlip? Ook deze gevoelige plaatsen kan je met een IPL behandeling permanent ontharen.

Voordelen IPL ontharen

Na een IPL behandeling kan je definitief vaarwel zeggen tegen het scheren, harsen of de vele ontharingscrèmes. Daarnaast brengt deze behandeling een stukje huidverjonging met zich mee waardoor je op het einde profiteert van een heldere, gezonde en mooie teint. De IPL lichtflitsen stimuleren de aanmaak van collageen, wat het effect van veroudering in het algemeen tegengaat.

Ben je geïnteresseerd in een definitieve ontharing? Bij schoonheidsinstituut Emotion in Antwerpen duurt een behandeling ongeveer een half uur, afhankelijk van de behandeling.

 

https://emotion-groenplaats.be/definitief-ontharen/