Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Met uw aangepaste autostoel kunt u gewoon de weg op

Als u wilt blijven autorijden met een teruglopende mobiliteit, dan biedt een aangepaste autostoel uitkomst. Een reguliere autostoel biedt bij mensen met een verminderde mobiliteit doorgaans onvoldoende ondersteuning om veilig en comfortabel te rijden. Bij bedrijf Anders Autotechniek hebben zij hiervoor een oplossing op maat. Bij dit bedrijf werken experts die met gemak een aangepaste autostoel voor u kunnen bouwen. Hiermee kunt u weer probleemloos autorijden! Ook kunt u hier terecht voor minimale aanpassingen zoals extra steun en zitcomfort voor uw stoel, hoewel de focus van dit bedrijf ligt op grotere ingrepen zoals een op maat gemaakte autostoel speciaal op uw noden aangepast. Zij kunnen ook andere delen van de auto voor u ombouwen, zelfs als u in een rolstoel zit. Ondanks uw situatie zult u dan nog steeds in staat zijn om auto te rijden en uw vrijheid te waarborgen.

Door ervaren vakmensen uw auto laten aanpassen

Naast het installeren van een speciale autostoel kan Anders Autotechniek ook het bedieningspaneel aanpassen en indien dit nodig is liften monteren. Ook is het mogelijk om door hen een verlaagde instapdrempel te laten installeren. Indien de kou of verkrampende spieren u parten spelen, zijn zij ook in staat om stoelverwarming voor u te realiseren. Deze verlicht uw spierpijn of kramp, met als mooie bijkomstigheid dat u het gedurende de wintermaanden nooit koud heeft in uw auto.

Laat uw voertuig compleet aanpassen

Of het een aangepaste autostoel op maat betreft of een aanpassing van de originele stoel, Anders Autotechniek regelt het direct voor u. Na het doorgeven van uw wensen aan hun vakmensen, gaan zij aan de slag om ervoor te zorgen dat u weer veilig de weg op kunt. U behoudt zo uw mobiliteit en vrijheid zonder dat u een verhoogd risico loopt als weggebruiker. Vaak volstaan kleine aanpassingen aan uw auto, maar mocht het nodig zijn dan kan dit bedrijf even gemakkelijk uw volledige voertuig ombouwen. Wat er dan ook aangepast moet worden, met de diensten van Anders Autotechniek zit u binnen de kortste keren weer prettig achter het stuur. Dat wilt u toch ook?