Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Permanent ontharen bij Sensitif

Ben je op zoek naar een goede laserbehandeling?

Soms heb je last van haartjes op bijvoorbeeld je armen of je rug. Omdat je ze niet mooi vindt of omdat je het vervelend vindt om je steeds te scheren, te epileren of te harsen. Een goede optie om voorgoed van deze haartjes af te komen is het ondergaan van een laserbehandeling. Je wilt wel vol vertrouwen de behandeling in kunnen gaan en bent op zoek naar een betrouwbare kliniek voor permanent ontharen.

Permanent ontharen bij SENSITIF

SENSITIF is specialist in permanent ontharen. Het bedrijf beschikt over de nieuwste laserapparatuur. Dat Sensitif één van de koplopers van definitief ontharen is blijkt wel uit positieve reacties van klanten. Maar ook uit het oordeel “Goed” van de consumentenbond, waar slechts 4 van de 24 klinieken voor in aanmerking komen. Het VUmc in Amsterdam heeft SENSITIF aangewezen als één van de klinieken waar ze haar patiënten met een gerust hart naar doorstuurt om de gewenste lichaamsdelen definitief te ontharen.

Vrijblijvend advies permanent ontharen

Wil je een keer een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jouw huid? Maak dan een afspraak bij Sensitif. Op de website kan je online een consult boeken, maar ook de contactgegevens vinden. 

http://www.sensitif.nl/definitief-ontharen/