Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Remedial Teaching voor kinderen in Rotterdam

In het geval dat u remedial teaching voor kinderen in Rotterdam wenst dan zit u bij onze onderwijspraktijk aan het juiste adres. Onze ervaren begeleiders geven remedial teaching Rotterdam aan ieder die graag de leerproblemen op school wenst op te lossen. We helpen kinderen met ADHD, dyscalculie, dyslexie, werkgeheugenproblematiek en ander soortige problemen. Onze remedial teachers spelen daarin een sleutelrol en kunnen een leerling helpen met aanleren van eigenschappen die hen in staat stelt om te gaan met hun conditie waardoor ze beter kunnen presteren.

We kunnen tevens middelbare schoolkinderen helpen met remedial teaching Rotterdam op maat. In ieder geval zal de hoofdlijn hetzelfde zijn. Dat is dat we ervoor zorgen dat uw kind weer zonder stress naar school kan gaan en daarbij zelfstandig het schoolwerk kan volbrengen. We doen dit door stapsgewijs een traject te doorlopen. Zo kunnen kinderen middels remedial teaching in Rotterdam leren om te gaan met school.

Een doelgericht traject

Remedial teaching voor Rotterdam bestaat uit een gestructureerd plan van aanpak waarmee men tot het beoogde resultaat kan komen. Een doelgericht traject zal hierbij de leidraad zijn dat start met een intakegesprek. Aan het begin van dit gesprek zal alle aangeleverde informatie besproken worden en kunnen we u vertellen wat we voor uw kind kunnen betekenen. Dan kunt u precies weten wat remedial teaching in Rotterdam kan doen voor uw kind. Verder is een onderzoek noodzakelijk om te kunnen bepalen welk handelingsplan ingezet moet worden. Als het onderzoek eenmaal gedaan is kan men dus aan de daadwerkelijke stappen van de remedial teaching in Rotterdam beginnen.

Het geven van begeleiding

Op het moment dat er een handelingsplan voor remedial teaching in Rotterdam is gemaakt kan een teacher de begeleiding geven aan de kinderen. Er wordt dan één-op-één onderwijs gegeven om te leren hoe men huiswerk kan maken zonder dat er een leraar bij komt kijken. De geoefende lesstof kan het beste worden herhaald doordeweeks. Dat kan al voor drie keer per week waarvan elke sessie een kwartier duurt. Uiteindelijk zal remedial teaching in Rotterdam besluiten met een evaluatie en een overweging om het betreden pad voort te zetten of te wijzigen.

http://deonderwijspraktijkvandewijk.nl/