Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

De stoerste geboortekaartjes voor jongens

 

Sta je op het punt om te bevallen van je zoontje? Dan zijn er tal van zaken die je vooraf moet regelen. Een van die dingen is het ontwerp voor het geboortekaartje. Een uniek en hip geboortekaartje is voor iedereen anders en daarom heel persoonlijk. De een wil graag een traditioneel kaartje zonder te veel poes pas, terwijl de ander het juist leuk vindt om een modern en feestelijk ontwerp te kiezen en hiermee helemaal uit te pakken. Juist omdat smaken zo ontzettend kunnen verschillen vind je een ontzettend breed aanbod met kant en klare geboortekaartjes. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met een ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Online geboortekaartjes bestellen

Geboortekaartjes voor jongens kun je makkelijk en snel online bestellen. Bij Tjips geboortekaartjes vind je een ontzettend breed assortiment met zoon geboortekaartjes. Van blauwe klassieke geboortekaartjes tot moderne varianten met prints en speelse lettertypes. Afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uit gaat, kun je een selectie maken van geboortekaartjes die jou aanspreken. Ben je er vrijwel zeker van dat je het perfecte geboortekaartje hebt gevonden of zelf hebt samengesteld? Bestel dan voor de zekerheid nog eerst een proefdruk. Je ontvangt dan twee geboortekaartjes in huis zodat je geboortekaartje zelf kunt vasthouden. Fysiek is het kaartje toch altijd net iets anders dan wanneer je het op het scherm van je computer, laptop of iPad ziet. Ben je helemaal tevreden met je proefdruk? Dan kun je de geboortekaartjes gaan bestellen wanneer de kleine is geboren.

Geboortekaart voor een meisje

Naast de kaartjes voor een jongen vind je bij Tjips ook leuke en originele meisjes geboortekaartjes. Ook hierbij geldt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Tal van verschillende stijlen, kleuren en formaten wisselen elkaar af in verschillende combinaties. Er zal vast en zeker iets naar jouw smaak bij zitten!