Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

Uw kapper bij Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een professionele kapper bij Krimpen aan den IJssel? Dan bent u bij Monique’s Hairfashion aan het juiste adres! Deze kapper staat voor de beste producten en 100% tevredenheid. Het professionele team van Monique’s Hairfashion is gespecialiseerd in het knippen van dames, heren en kinderen. Dit doen zij tegen een scherpe prijs. Hierbij leveren zij altijd de beste kwaliteit en de beste service. Enthousiast en tevreden de deur uitgaan, dat is de drijfveer van Monique’s Hairfashion!

Helemaal klaar voor uw grote dag

Op uw huwelijksdag wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Bent u op zoek naar de geschikte salon voor het laten doen van uw haar en make-up op uw trouwdag? Dan zit u bij Monique’s Hairfashion goed. Bij deze kapper bij Krimpen aan den IJssel kunt u namelijk niet alleen terecht voor het laten knippen van uw haar, zij zijn tevens gespecialiseerd in bruidskapsels en visagie. Met een bruidsarrangement van Monique’s Hairfashion weet u zeker dat u er schitterend uitziet op uw trouwdag. Voorafgaand aan de grote dag heeft u een afspraak in de salon voor een proefsessie. Hierin nemen de haarprofessionals én de visagiste uitgebreid de tijd om te kijken wat uw wensen zijn.

Geniet van aanbiedingen bij deze professionele haarsalon

Monique’s Hairfashion, kapper nabij Krimpen aan den IJssel, is van alle markten thuis. Dient uw zoon of dochter geknipt te worden en zoekt u hiervoor een geschikte kapper? Dan bent u bij deze haarsalon aan het juiste adres! Kinderen van 0 tot en met 12 jaar worden iedere woensdagmiddag namelijk voordelig geknipt. U betaalt op deze dag slechts 14 euro, in plaats van het reguliere tarief van 16 euro! Is uw kind 4 jaar of jonger? Dan wordt deze zelfs voor het gereduceerde tarief van 11 euro geknipt, in plaats van 13 euro. Maak nu uw afspraak bij Monique’s Hairfashion en geniet van kwaliteit!

https://moniqueshairfashion.nl/