Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

Volg de schoonheidsspecialiste opleiding om jouw droombaan te verwezenlijken

Wil je goede schoonheidsspecialiste in opleiding worden? Grijp dan je kans met onze opleiding. Als schoonheidsspecialiste kan je in een salon werken of je eigen praktijk starten. Als schoonheidsspecialiste voer je verzorgende en ontspannende behandelingen uit op het gezicht en het lichaam van je klanten. Je verzorgt de huid, behandelt huidproblemen en geeft advies over de verzorging van de huid en huidproblemen. Je leert klanten behandelingen te geven, die helemaal op hun huidtype, huidproblemen en wensen afgestemd zijn. Je uiteindelijke doel is om: je klanten een moment van ontspanning te bieden door middel van je behandelingen én hun te helpen om hun natuurlijke schoonheid te bevorderen.

Schoonheidsspecialiste opleiding leert je allerlei soorten behandelingen uitvoeren

De schoonheidsspecialiste opleiding heeft zowel jou als je carrière heel veel te bieden. Het beroep is zeer afwisselend. Tijdens de schoonheidsspecialiste opleiding leer je cosmetische en ontspannende behandelingen uitvoeren, zoals: het verzorgen van het gezicht en de huid, manicure, pedicure, visagie, masseren, ontharingstechnieken en veel meer. Daarnaast richt de opleiding zich ook op goede communicatieve- en contactuele vaardigheden, zodat je weet hoe je precies met je klanten moet omgaan waardoor zij zich op hun gemak voelen bij jou. Een schoonheidsspecialiste voert allerlei soorten behandelingen uit waardoor iedereen er stralend en gezond uit kan zien.

Schoonheidsspecialiste opleiding leert jou meedenken met je klanten

De schoonheidsspecialiste opleiding leert jou meedenken met je klanten, hun de juiste behandelingen te geven en de juiste uitstraling te creëren. Na de opleiding kun je werken bij schoonheidssalons, wellness centra of je eigen onderneming opstarten. Je kunt alle behandelingen – zoals gezichtsbehandelingen, manicure, pedicure, ontharen, nagelstyliste of visagie – aanbieden. Maar je kunt er ook voor kiezen om je te specialiseren in één behandeling. Je kunt vele kanten op. Wil je iets moois maken van je carrière en heb je ambitie om schoonheidsspecialiste te worden? En wil je werken in een veelzijdige en ontspannen branche? Schrijf je dan in voor de schoonheidsspecialiste opleiding.