Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Een expert op het gebied van braces, bandages en slings!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vrijwel iedereen heeft wel eens een traptrede gemist of een opstapje over het hoofd gezien. Hierdoor kun je al snel een blessure oplopen. Hetzelfde geldt tijdens het sporten. Of je nou doet aan fitness, volleybal, badminton of voetbal, bij iedere sport loop je het risico dat je een blessure oploopt. Je kunt vooraf actie ondernemen om dit risico aanzienlijk te verkleinen. Voorkomen is beter dan genezen, en dat geldt zeker op het gebied van blessures. Draag daarom preventief een brace, bandage of sling en voorkom blessures. Is het al te laat om preventief een brace in te zetten? Dan kun je deze natuurlijk ook na het oplopen van de blessure dragen om de pijnklachten te verminderen.

Braces voor ieder lichaamsdeel

Heb je zwakke enkels of ben je gevoelig voor blessures in je knie? Dan is het verstandig om preventief een brace te dragen wanneer je bijvoorbeeld gaat sporten en weet dat er veel druk op deze lichaamsdelen komt te staan. Daarnaast zijn er natuurlijk ook braces verkrijgbaar voor andere lichaamsdelen. Denk hierbij aan een duimbrace, elleboogbandage, enkelbandage, polsbandage, onderbeenbrace, nekkraag, sling, rugbandage en schouderbrace.

Effectiviteit

Veel mensen zijn nog sceptisch over het dragen van een brace tegen pijnklachten. Toch zijn er ook al genoeg mensen overtuigd van de effectiviteit van een brace. Als je een brace aanschaft die aansluit bij de oorzaak van je pijnklachten kan het bijna niet anders dat je voordeel gaat ondervinden aan de brace. Het is hiervoor wel belangrijk dat je weet waar de pijn vandaan komt zodat je een passende brace kunt aanschaffen die daadwerkelijk effectief is en de pijn verminderd. Reken af met vervelende pijnklachten en bekijk het aanbod braces, bandages en slings van Probrace!

https://www.probrace.nl/