Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

Geef uw jukbeenderen volume met fillers

Wilt u uw jukbeenderen volume geven? Breng dan eens een bezoek aan Kliniek De Medici in Blaricum in ’t Gooi. Deze kliniek is gespecialiseerd in huidverjonging en -verbetering. Zij gebruiken onder andere fillers om uw huid op te vullen en u een jonge en frisse huid te geven. Het is goed mogelijk dat u last heeft van volumeverlies in het gezicht, hier zijn namelijk twee redenen voor. Naarmate u ouder wordt, slijten de botstructuren in uw gezicht, hierdoor neemt het volume van uw jukbeenderen af. De andere reden is het afnemen van het vetweefsel onder uw huid, ook dit neemt af naarmate u ouder wordt. Het is dus een natuurlijk en normaal proces dat uw jukbeenderen afnemen in volume. U kunt hier echter wel wat aan laten doen. Kliniek De Medici voorziet uw jukbeenderen van fillers in de kliniek in Blaricum, ‘t Gooi. U krijgt hierdoor uw eigen volume weer terug, waardoor uw gezicht een frisse, jonge uitstraling krijgt.

De behandeling van uw jukbeenderen

Wanneer u besluit om fillers te plaatsen in uw jukbeenderen, wordt er vóór de behandeling goed gekeken naar de vorm van uw gezicht. De specialisten van deze kliniek onderzoeken de plaatsen waar het meeste volumeverlies plaatsvindt. Zij maken hier foto’s van en vertellen u meer over de verwachtingen die u mag hebben van de behandeling. Daarnaast bespreken zij mogelijke risico’s en de nazorg met u. Vervolgens beginnen zij met de behandeling, u krijgt in totaal drie tot vijf injecties per jukbeen. Hierna ontvangt u een massage op het behandelde gebied. De gehele behandeling neemt maar een paar minuten in beslag. Het is dus erg eenvoudig en snel om uw jukbeenderen meer volume te geven met de hulp van fillers.

Ontvang advies van de specialisten

Heeft u nog vragen over de behandeling van uw jukbeenderen bij deze specialisten uit Blaricum, ’t Gooi? Neem dan gerust contact met hen op, ze vertellen u graag meer over de behandeling, zodat u met een gerust hart uw jukbeenderen kan laten opvullen met fillers.

https://kliniekdemedici.nl/