Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Luiers: best een kostenpost!

Luiers: best een kostenpost!

Een baby brengt best wat kosten met zich mee, al is hij of zij nog zo klein. Behalve de aanvankelijke kosten voor bijvoorbeeld het inrichten van de babykamer zijn er de maandelijkse lasten. De kosten voor luiers zijn hier een groot deel van. In Nederland kosten luiers zo’n €28,50 per kind per maand. Daardoor loont het al snel de moeite om van een luiers-aanbieding.net gebruik te maken.

Alles over de wegwerpluier

De wegwerpluiers zoals wij die nu kennen zijn ongeveer aan het begin van de jaren ’60 succesvol geworden. Voor die tijd werd ook al eeuwenlang gebruik gemaakt van luiers. Dierenvellen en bladeren waren in de oudheid populair, gevolgd door katoenen lappen stof. In de jaren ’50 ontstond een creatieve luier van parachutestof, met drukknoopjes in plaats van veiligheidsspelden. Hoeveel wegwerpluiers niet goedkoop zijn, scheelt het wel ontzettend veel tijd vergeleken met eerdere oplossingen. Zo kookten veel ouders de luiers nadat er meer kennis was over ziektes en bacteriën – een hygiënisch maar zeer tijdrovend proces. Tegenwoordig heb je uiteraard nog steeds de mogelijkheid te kiezen voor wasbare luiers. Dat is milieuvriendelijker, maar wees je er wel van bewust dat het niet altijd goedkoper is dan wegwerpluiers.

Pampers aanbieding

Kortom, wegwerpluiers zijn voor veel mensen de moeite waard vanwege de tijd en gedoe die het scheelt. Je kunt de kosten van luiers bovendien aanzienlijk verlagen door slim om te gaan met aanbiedingen. Luiers zijn een uitgelezen product wat je in bulk in kunt slaan. Je hebt er veel van nodig en je weet van tevoren dat je er de komende tijd flink gebruik van zult maken. Bovendien kan het geen kwaad luiers een poos te bewaren. Als je een mooie aanbieiding tegenkomt, kun je daarom veilig een grote hoeveelheid inslaan. Een maand of twee voorraad is bijvoorbeeld ideaal als je een goede prijs kon vinden. Het is slim om periodiek op jacht te gaan naar aanbiedingen en je slag te slaan.