Bibianharmsen
Image default
Gezondheid

Ogen laten laseren en meer vernieuwende technieken

Heeft u te maken met een afwijking van de refractie (zicht) en is het daarom voor u interessant om uw ogen te laten laseren? Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk op medisch vlak, zodat uw ogen met de best mogelijke zorg kunnen herstellen. Men noemt dit ook wel refractie chirurgie: een medische ingreep die erop is gericht om uw zicht optimaal te herstellen, waarna u geen extra hulpmiddelen meer nodig heeft om toch goed zicht te hebben. Hier wordt niet zomaar voor gekozen; uw ogen worden uitgebreid getest voordat wordt overgegaan op refractie chirurgie.

De innovaties in ogen laten laseren

Ogen laten laseren is lange tijd de standaard geweest, maar dankzij technische innovaties is er steeds meer mogelijk ten aanzien van uw ogen en zicht. Een afwijking in de refractie, zoals we dat wel noemen, komt voor wanneer beelden van de buitenwereld niet op de juiste manier op het netvlies vallen. Bij de ene persoon is deze refractie ingrijpender dan bij de ander en deze afwijking kan ook nog eens toenemen in de loop der jaren. Zelfs met hulpmiddelen als een bril of contactlenzen kunt u veel last hebben van deze refractieafwijking. Kom langs bij Refractiecentrum Haaglanden en ervaar de hoogwaardige kansen met betrekking tot het herstel van uw ogen.

Refractie chirurgie: de beste zorg voor uw ogen

Een aantrekkelijk alternatief ten opzichte van de bril of contactlenzen is refractie chirurgie. Het is dé manier om brekingsafwijkingen van de ogen permanent te herstellen tot een voor u gewenst niveau. Het gaat hierbij om een medische ingreep die vooraf wordt gegaan aan de nodige metingen. Omdat ieder individueel geval anders is, is een eenduidige behandeling niet mogelijk. Niet alleen uw ogen, maar ook alles hier omheen dient natuurlijk met zorg te worden behandeld. Laat u daarom informeren over de mogelijkheden en kies de beste zorg voor uw ogen.