Bibianharmsen
Image default
Beauty en verzorging

Ontdek de mogelijkheden van definitief ontharen nabij Tilburg

Bent u het dagelijks scheren van benen en oksels ook helemaal zat? Of heeft u last van ongewenste beharing wat u graag definitief wilt laten verwijderen? Zeg maar dag tegen uw scheermesje en hallo tegen extra tijd, want definitief ontharen met een laser is mogelijk bij DermaVision! Deze professionele praktijk voor ontharen is gevestigd in Berkel-Enschot en Waalwijk in regio Tilburg, Noord-Brabant. Zij heten u van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Reken af met ongewenste beharing

Het is belangrijk dat u voor het definitief ontharen van uw lichaam naar een specialist gaat, zodat u zeker weet dat de behandeling veilig uitgevoerd wordt. Bij DermaVision bent u verzekerd van een professionele behandeling. Hier werken namelijk alleen gediplomeerde, gekwalificeerde en gedreven huidtherapeuten die u graag adviseren over de juiste behandeling. Daarbij stellen ze ook voor u een persoonlijk behandelplan op.

De behandeling

Kiest u voor definitief ontharen bij deze praktijk in regio Tilburg, dan wordt de behandeling uitgevoerd middels lichtbundels, die hetzelfde effect hebben als een laser. Voorafgaand wordt er onderscheid gemaakt tussen overbeharing op plaatsen waar al haar aanwezig is en overbeharing op plaatsen waar gewoonlijk geen haar zit. De kleur van de haren worden ook onderzocht om zo te bepalen hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Zij werken met twee effectieve behandelingen, namelijk de Intense Pulsed Light en de Elektrische epilatie. Zodra zij uw probleem hebben geanalyseerd, wordt er in het persoonlijke behandelplan verteld welke methode het meest effectief zal zijn.

Maak een afspraak

Wilt u graag meer weten over definitief ontharen met laser bij deze praktijk in omgeving Tilburg, Noord-Brabant? Of bent u geïnteresseerd in een ander soort huidbehandeling? De specialisten van dit bedrijf vertellen u graag meer tijdens een vrijblijvend en gratis intakegesprek. Maak hiervoor een afspraak zodat zij alle tijd voor u kunnen nemen. Dan helpen zij u graag van uw ongewenste beharing af.

https://dermavision.nl/