Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Vakantie 2020

We zitten momenteel al bijna 4 weken in een lock down. Dat betekent dat we weliswaar ons ritme hebben gevonden, maar er toch een beetje klaar mee zijn langzamerhand. Dat is vervelend, want we zitten nog minimaal 3 weken vast. En de kans is groot dat dat verlengd wordt. Zelfs als het niet verlengd wordt, duurt het waarschijnlijk nog maanden voor we ons leven weer kunnen oppakken als normaal.

Waar eerst de grote dingen waren waar we vragen over hadden, zoals: Hoe besmettelijk is het? Hoe weet ik of ik het heb? Wat moet ik doen als ik in contact ben geweest met een besmet persoon? Hebben we nu wat kleinere vragen. Want hoe zit het met school, gaat dat langer door. Wordt de Eredivisie gewoon uitgespeeld straks? Wanneer kan ik mijn verjaardag weer vieren? En misschien wel de meest gevraagde; Kan ik wel op vakantie dit jaar?

Want wij Nederlanders zijn dol op vakantie. We gaan het liefst de hele wereld over, om even weg te komen van ons dagelijks leven. Maar dit jaar is het de vraag of dat kan. We kunnen in ieder geval niet in de Meivakantie ergens heen. De huidige lock down valt daarin en de week daarna heeft de minister-president aangekondigd dat wij ook niet moeten rekenen op een mogelijkheid tot vakantie vieren. Maar bijvoorbeeld de grote zomervakantie, mogen we dan nog steeds niet reizen? Ook niet binnenlands? Het zijn allemaal vragen waar we het antwoord niet op weten, omdat we gewoonweg niet weten of het virus inderdaad zolang door blijft klinken.

Dus stel de koop van je Achteruitrijcamera camper of Achteruitrijcamera caravan nog maar even uit. We weten helaas echt nog niet of je er dit jaar gebruik van mag maken. We hopen natuurlijk van wel, maar de volksgezondheid staat natuurlijk boven ons plezier.

 

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/