Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Voor beginner of gevorderde: mindfulness in Deventer

Hoe beter je in je vel zit, hoe beter je functioneert, en blij en tevreden bent over je leven. Maar het is niet iedereen gegeven. Je kan een gevoel hebben dat je tekort schiet in deze wereld, in je werk, binnen je relatie of familie. Dan ben je niet gelukkig en voel je je niet tevreden. Je kan in een negatieve denk-spiraal komen waarmee je jezelf omlaag haalt. Het is heel lastig om uit een dergelijke spiraal te komen en daarmee gaat het van kwaad naar erger. Je verwijt jezelf dat je niet positief en optimistisch bent, je wordt steeds strenger voor jezelf. Je wilt het anders!

Hoe verander je de negatieve gedachten in en over jezelf?

Mindfulness kan een insteek zijn om een verandering te bewerkstelligen. Met mindfulness kan je leren zelfondermijnende mechanismen te doorbreken. En dat is nodig want wie niet van zichzelf houdt zal zich nooit gelukkig voelen. Zij die maatjes met zichzelf zijn blijken productiever en effectiever in hun leven te zijn. Dat is niet iets om jaloers op te zijn maar iets om voor jezelf na te streven. Met mindfulness oefeningen kan je leren om meer compassie voor jezelf te krijgen. Dat is niet zweverig maar dat is wel iets waardevols.

Meerdere mogelijkheden voor begeleiding

Mindfulness Deventer start meerder keren per jaar met mindfulness trainingen. Tanne Verhulst is een bevlogen coach en begeleider voor mensen die de wens hebben dichter bij hun wezen te komen. Er starten avond- en dag groepen. De training bestaat uit zes bijeenkomsten die anderhalf uur duren. Om de week is er een contactmoment zodat je tijd genoeg hebt om thuis de training voort te zetten. Ook voor mensen die al eens een mindfulness training hebben gevolgd is er plek voor herinneringsoefeningen. Hiervoor kun je voor 5 of 10 keer inschrijven. Deze bijeenkomsten zijn maandelijks. Tanne vertelt je graag in een intakegesprek meer over haar werkwijzen.

https://www.tanneverhulst.nl