Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Nieuw kunstgebit? Of gewoon reparatie? Tandartspraktijkdentia.nl staat voor u klaar.

Er zijn meerdere soorten kunstgebitten beschikbaar via tandartspraktijk Dentia. Wanneer je veel pijn hebt aan je kunstgebit is het verstandig om deze te laten controleren, wellicht is reparatie eraan nodig of moet de kunstgebit worden aangepast zodat deze beter op uw gebit past. Wij hebben de voorkeur om kunstgebitten te laten controleren door deze tandarts in Rotterdam. Tandartspraktijk Dentia is namelijk een echte expert als het gaat om kunstgebitten en kan in de meeste gevallen de kunstgebit ook volledig laten vergoeden door uw zorgverzekeraar. Dentia heeft namelijk contact met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Kunstgebit reparatie nodig? Dentia helpt u

Stel dat je jarenlang een kunstgebit hebt gehad en de laatste periodes van mening bent dat deze niet meer goed op uw gebit past. Dan kunt u ervoor kiezen om contact op te nemen met tandartspraktijkdentia.nl om uw kunstgebit te laten controleren. Je kunt hier meer informatie vinden over kunstgebitten en informeren over hoe deze wordt vergoed. Reparatie aan de kunstgebit kan niet zomaar iedereen, je moet namelijk een tandprotethicus studie hebben afgerond om deze reparaties te verrichten. Tandartspraktijk Dentia heeft zo zijn eigen laboratorium en maakt het voor u mogelijk om op korte termijn een kunstgebit op maat te krijgen.

Wanneer heb je een kunstgebit nodig?

Een gebit heb je nodig om eten goed te kunnen kauwen en om goed te kunnen spreken, wanneer je ouder wordt verslijten je tanden ook. Het eten wordt vele malen moeilijker en het uitspreken van simpele zinnen wordt u vrijwel onmogelijk gemaakt. Een kunstgebit is dan de oplossing. Een goede kunstgebit bestaat uit vier hoektanden, acht snijtanden en twintig kiezen. Een kunstgebit heeft dus tweeendertig tanden die vastgemaakt worden aan je kaken. Goed om te weten: De tanden op een kunstgebit zijn er in alle vormen en maten, zo kunt u zelf aangeven welke tint u wilt hebben. Wanneer u kiest voor te witte tanden lijken deze vaak niet echt.

Een afspraak maken? Zo werkt het: Als je een afspraak wilt maken, kan dat gelukkig heel makkelijk. Je kunt snel contact opnemen door het telefoonnummer van tandartspraktijk Dentia te bellen en vragen of u een afspraak kunt maken voor uw kunstgebit. Of het nou gaat om een nieuwe kunstgebit of gewoon voor reparatie. Bij tandartspraktijk Dentia kunt u gelukkig altijd terecht.