Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Afvallen met gezonde voeding en sport

Met In Motion Health is afvallen erg makkelijk. Door een van onze vele programma’s te kiezen kan men in korte tijd een gezond leef- en sportpatroon aannemen. Onder begeleiding van ervaren personal trainers en diëtistes is het mogelijk om een sterk en slank lichaam te krijgen dat op meerdere vlakken gezond is.

Onze fitnessclub biedt verschillende opties om gezond te eten en te sporten. Zo kan men individuele ondersteuning krijgen waarbij men let op details en kan er een persoonlijk voedingsadvies gegeven worden. Maar het is bij de sportschool van In Motion Health ook mogelijk om in groepen te fitnessen. Zo is het makkelijk om gemotiveerd te blijven en kan men gelijktijdig voor een gezond lichaam zorgen. In Motion Health kan zo helpen met afvallen door middel van voeding en sport.

Persoonlijke programma’s

Het is bij sportschool In Motion Health mogelijk om een persoonlijk programma te volgen. Hierbij worden de oefeningen precies afgesteld op de doelstellingen die jij wilt bereiken. Een personal coach kan je helpen met het uitzetten van een plan om fit en sterk te worden. Daarbij kan een voedingsdeskundige zorgen dat je de juiste voeding binnenkrijgt dat aansluit op een dergelijk trainingsschema. Op die wijze kan men de voeding afstemmen op de te leveren prestaties en kan met op een verantwoorde manier rekening houden met de energiehuishouding. Men kan zo een personal training volgen bij In Motion Health waarmee men snel en verantwoord kan afvallen.

Afvallen in een groep

Het is bij fitnessclub In Motion Health ook een optie om met andere mensen in een groep aan de lijn te werken. Afvallen gaat het makkelijkst wanneer men gemotiveerd is. Andere mensen kunnen hierbij helpen. Door groepslessen te nemen kan men in een sociale omgeving bij In Motion Health trainen voor een betere gezondheid en gewichtsverlies.