Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Dans en beweging

Het is mogelijk om bij In Motion Dans diverse soorten danslessen te krijgen. Wil men dus dans en beweging dan kan men hier terecht. Als je wilt leren streetdancen of als men liever wil breakdancen dan kan je hier leren dansen. In Motion Dans kan mensen allerlei soorten dansstijlen leren. Ook is het mogelijk voor kinderen om in onze dansschool hun eerste passen te oefenen. Zo is er peuterdans en Kids Swing.

Bij In Motion Dans zijn er dus meerdere opties zowel voor kinderen als voor volwassenen. Men kan zelfs een gratis proefles nemen. Dan kan men erachter komen of men de dansstijl leuk vindt en er verder mee wil. Verder is het een optie om fitter te worden bij In Motion Dans. Men kan een les volgens in zumba, yoga, tai chi of pilates. Hiermee kan men wat aan de conditie doen. Onze dansschool In Motion Dans biedt zo verschillende manieren om te dansen en te bewegen.

Verschillende danslessen

Het is bij In Motion Dans mogelijk om verschillende type danslessen te krijgen. Men kan breakdance, hiphop, streetdance, jazzballet en dergelijken doen. Er wordt hier altijd rekening gehouden met de gesteldheid en de persoonlijke ontwikkeling van de danser. Ook wanneer men zijn of haar kinderen bij onze dansschool laat oefenen wordt er gelet op het individuele ontwikkelingsproces. De basis wordt gelegd waardoor ze zich kunnen leren uiten op een creatieve manier. In Motion Dans kan danslessen bieden voor iedere leeftijd.

Groepslessen volgen

Bij dansschool In Motion Dans kan men tevens groepslessen volgen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de conditie te verbeteren. Dat kan met onder andere yoga en zumba. De beweeglijke oefeningen zorgen ervoor dat je aan je conditie werkt. Je kan aan je core strength werken en verder is het natuurlijk mogelijk om te dansen bij In Motion Dans. Meld je daarom bij ons aan.