Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Artritis zelf behandelen

Artritis is een ontsteking van de gewrichten wat veel pijnklachten kan opleveren. Artritis kan veroorzaakt worden door chronische reuma, maar ook een wond of een bacteriële infectie kan artritis veroorzaken. In plaats dat er smeringsvocht bij de gewrichten wordt gevormd, ontstaat er juist veel ontstekingsvocht, wat de gewrichten niet kan smeren. Artritis wordt dikwijls verward met artrose. Bij artrose is ook sprake van pijnlijke gewrichten, maar is de oorzaak meestal slijtage van de gewrichten, terwijl artritis juist veroorzaakt wordt door een infectie van de de gewrichten. Naast hevige pijnklachten kan artritis ook symptomen veroorzaken als koorts en een rode huid. U kunt bij klachten de artritis behandelen door middel van lage of hoge frequentie magneet therapie.

Wat houdt magneettherapie in?

Met de revolutionaire techniek van T-Therapie is het mogelijk om via magneettherapie uw artritis te behandelen. Normaliter wordt rust aanbevolen, met wat beweging om stramheid te voorkomen. Nu kunt u gewoon thuis uw artritis behandelen door Pulserend Elektromagnetisch Field, PEMF apparatuur aan te sluiten op de pijnlijke gewrichten. De apparatuur veroorzaakt een magneetveld waarin geladen deeltjes zoals ionen en elektronen in beweging komen. Hierdoor worden de cellen in uw gewrichten geactiveerd en krijgen de cellen een enorme energiestoot. Hierdoor wordt de energie in de cellen met soms wel 500% verhoogd. Gezonde voedingsstoffen kunnen beter de cellen inkomen en afvalstoffen, waaronder dus de ontsteking die de artritis veroorzaakt, kunnen beter afgevoerd worden.

De magneettherapie van T-Therapie

Wilt u ook zelf thuis uw artritis behandelen en zo het genezingsproces versnellen? Het is mogelijk om de PEMF apparatuur zelf aan te schaffen, maar ook om te huren. Huren is handig om te zien hoe de apparatuur werkt en of de artritis behandeling helpt. U kunt daarna alsnog tot aankoop overgaan. Kijkt u voor meer informatie op de website van T-Therapie, hoe u het beste uw artritis kunt behandelen door middel van magneettherapie. Bezoek t-therapie.nl