Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Bij Exalto hovenier Rhenen kunt u uw tuin creatief ontwerpen!

Bij Exalto hovenier Rhenen ontwerpen we voor onze klanten de tuin. Met een creatieve tuinontwerp kunt u op korte termijn daadwerkelijk genieten van uw tuin. Denk hierbij aan uw achtertuin van uw nieuwbouwwoning of de voortuin van uw tussenwoning. Maar het kan ook gaan om de oprit van uw hoekhuis en noem maar op. Bij Exalto hovenier Rhenen helpen we u met een goed ontwerp op papier. Zo krijgt u altijd het beste beeld van de te benutten ruimte en alle mogelijkheden die het biedt.

Een unieke tuin ontwerpen bij Exalto hovenier Rhenen

Bij Exalto hovenier Rhenen wordt een tuin uniek ontworpen. We zijn er ons van bewust dat het ontwerpen van een tuin niet gemakkelijk is. Het idee bij Exalto hovenier Rhenen is dat zowel u als wij een helder beeld krijgen van het idee. Iedere klant is bij ons uniek en dat geldt ook voor iedere tuin. We realiseren geen standaard tuinen, dat is niet onze manier van werken. We willen graag de meest unieke tuinontwerpen realiseren omdat de klant centraal staat. Dat is één van de belangrijkste reden dat we graag samen kijken naar uw wensen en de mogelijkheden die er zijn. Ook nemen we het budget mee in onze ontwerpen, zodat het helemaal afgestemd is op de klant.

De klant staat centraal bij Exalto hovenier Rhenen

Bij Exalto hovenier Rhenen staat de klant altijd centraal. We willen graag aan alle wensen van de klant voldoen om zo de meest unieke tuinontwerpen op te leveren. Bij het eerste gesprek met de klant zorgen we ervoor dat we de tuin inmeten. Dit is van belang om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens dit gesprek willen we de klant ook vooral horen. Zo kunnen we de klantvraag het beste inventariseren en met een gerichte tuinontwerp komen. De klant vertelt over de ideeën en de wensen, zodat we dit meenemen in het ontwerp. Nadat de eerste concepten af zijn, gaan we met de klant kijken welke aanpassingen of aanvullingen er gedaan moeten worden om tot een definitieve ontwerp te komen. Zodra het definitieve ontwerp klaar is bespreken we dit opnieuw met de klant zodat we naar de planning toe kunnen werken.