Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Wat is een Ayahuasca ceremonie?

Ayahuasca betekent ‘‘ziel van de liaan’’ in Quechuan andere namen zijn yagé, hoasca, caapi. Door de inheemse stammen wordt Ayahuasca gezien als het belangrijkste medicijn. Diverse inheemse stammen gebruiken de plant tijdens religieuze- en genezing ceremonies. Ayahuasca wordt ook wel plantleraar genoemd en geeft aan iedereen een unieke ervaring. Het opent je ziel en zorgt voor mentale, spirituele en fysieke verlichting. Door de drukte van het hedendaagse leven hebben onze hersenen weinig rust. In onze zoektocht naar innerlijke-wijsheid gaan we op zoek naar de kern van het probleem en lossen we die op. Vaak zijn fysieke klachten het resultaat van mentale onrust.

Wat is het doel van een Ayahuasca ceremonie?

Door middel van deze reis kun je jouw problemen onder ogen komen en ze zelf oplossen. We hebben bijna allemaal problemen of angsten waar we (onbewust) van weglopen. Een Ayahuasca ceremonie bij Innerlijke Reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke-wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stress-stoornis. Een Ayahuasca ceremonie kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je kunt genieten van het leven. Een spirituele reis kan veel betekenen voor je. Door deze reis leer je jezelf beter kennen en vind je nieuwe energie.

Kosten om een Ayahuasca ceremonie bij te wonen

Een groepsceremonie (maximaal 12 personen) voor een ayahuasca bijeenkomst kost €150,- p.p. Een kleine groepsceremonie (3 tot 7 personen), zelf samengestelde groepsceremonie 3 tot en met 7 personen kost €175,-. Een duo ceremonie kost €195,- p.p. en een individuele dagceremonie kost €325,-. Tijdens de reis word je meegenomen door begeleidende muziek en wordt je bijgestaan door liefdevolle, ervaren begeleiders. Alle begeleiders van Innerlijke-reis hebben een therapeutische en of verpleegkundige achtergrond. Verder zijn ze bekend met spiritueel en energetisch werk en hebben veel ervaring met het leven, het drinken van Ayahuasca en in het begeleiden van Ayahuasca ceremonies. Innerlijke-reis organiseert eenmaal per maand op de locatie in Vierakker een kleine groepsceremonie voor maximaal 4 deelnemers. Speciaal voor deelnemers die het prettiger vinden in een kleine groep deel te nemen.