Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Cryolipolyse apparaat kopen

Het is de trend van dit moment: een cryolipolyse behandeling. Dit is een effectieve manier om afscheid te nemen van overtollig vet zonder dat er een operatie of een speciaal dieet moet worden uitgevoerd. Benieuwd wat het precies inhoudt en waar u een cryolipolyse apparaat kunt kopen voor in uw schoonheidssalon? In deze blog vertellen we alle ins en en outs.

Wat doet een cryolipolyse apparaat?

Met een cryolipolyse apparaat worden vetcellen plaatselijk bevroren en worden de cellen vernietigd waarna deze op een natuurlijke manier door het lichaam worden afgevoerd. Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. De vetcellen van de behandelde gebieden worden gekristalliseerd, oftewel bevroren en het lichaam voert het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt en wordt voornamelijk ingezet voor de buik, love handles, billen, bovenbenen en armen.

Waar koopt u een cryolipolyse apparaat?

Heeft u een eigen schoonheidssalon en bent u ook geïnteresseerd in een cryolipolyse apparaat? Dan raden we u aan om gebruik te maken van De Body-Wizard Cryolipolyse van MedCos Skinsolutions. Dit bedrijf is de specialist in het ontwikkelen van innovatieve apparatuur voor in de schoonheidssalon.

Vragen?

Wilt u ook graag een cryolipolyse apparaat kopen? Of heeft u nog vragen over de werking van het apparaat? Dan raden we u aan om contact op te nemen met de specialisten van MedCos Skinsolutions. Zij kunnen u als geen ander voorzien van advies op maat en helpen u graag verder bij het doen van een aankoop. Het is ook mogelijk om een brochure aan te vragen met meer informatie. Dit kan via de website van het bedrijf. Neem dus snel een kijkje!