Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Mijn redenen om met Bodytec te starten

Sinds ik met Bodytec aan de gang ben, merk ik dat zowel mijn gewicht als mijn percentage vet maar blijft dalen (klik hier voor Bodytec). Mijn spiermassa blijft maar stijgen. Ik merk dat ik fitter wordt. En dat ik echt meer energie heb waardoor ik gedurende de dag ook beduidend actiever ben.

Nu het weer winter wordt, doe ik meer aan Bodytec. Wanneer het lekker weer is, beweeg ik toch al veel meer buiten. Tijdens de dagelijkse wandelingen door de natuur wandel ik tijdens de zomermaanden langer met mijn twee honden dan in de winter. In de zomer zelfs drie keer daags. Maar in de winter heb ik daar niet zo’n zin in om vaak door weer en wind te moeten. Daarom vind ik het fijn dat ik Bodytec ontdekt heb. Ik train in de wintermaanden zo’n twee keer in de week. Als het even lukt in mijn agenda wil ik ook wel drie keer in de week een training bij Van Schaik Personal training volgen.

Met Bodytec behaal ik een verbluffend resultaat

Bodytec is wat mij betreft mijn beste en succesvolste ervaring wat sporten betreft. Door de verbluffende resultaten in zeer korte tijd (slechts 20 minuten trainen) behaal ik een beter resultaat dan ik ooit had durven dromen. Wat mij persoonlijk erg aanstaat is dat Bodytec kort maar krachtig is. Ook heb ik die spreekwoordelijke stok achter de deur doordat ik elke Bodytec training vast moet leggen. Bij Van Schaik Personal training maken ze op mijn verzoek tijd voor mij vrij, dan vind ik het niet meer dan vanzelfsprekend dat ik me aan die afspraak houd. Dat maakt sporten minder vrijblijvend, maar voor mij wel noodzakelijk om gedurende de wintermaanden mijn conditie en lichaam op peil te houden.  En de personal trainer die elke Bodytec training naast me staat en me aanmoedigt, zorgt er ook voor dat ik mezelf steeds weer opnieuw uitdaag.

Bodytec, trainen met elektroden

Een Bodytec training is inderdaad anders dan iedereen vast gewend is. Het is 20 minuten hard bikkelen, een beetje vreemd in het begin, maar zo lekker als je het eenmaal gewend bent. Een unieke ervaring die ik iedere sporter, beginneling of gevorderde van harte kan aanbevelen. Wanneer je het zelf wilt uit proberen, raad ik je aan een gratis proefles bij Van Schaik Personal training in te plannen.