Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Dankzij de hulp van Buitengewoon Mediation kan ik mijn stress weer aan!

Ik heb hulp gezocht bij Buitengewoon Mediation voor mijn stress. Ik had al van kinds af aan last van stress. Mijn hoofd maakt bij de kleinste problemen een groot drama van. Nu ik wat ouder ben en ik meerdere zorgen aan mijn hoofd heb, wordt het mij soms allemaal te veel. Ik word moe, minder vrolijk, hoofdpijn en heb bijna tot geen concentratie meer. Toen ik deze symptomen door had moest ik hier iets aan doen.

De stresscoaching van Buitengewoon Mediation

Ik ben op het internet gaan kijken voor stresscoaching en kwam gauw bij Buitengewoon Mediation terecht. Ik zag op hun website dat ze van alles deden, onder andere ook stresscoaching. Precies wat ik moest hebben! Dus heb ik meteen contact met hun opgezocht en ook een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Bij het intakegesprek ging alles wel goed. We hadden het over mijn problemen met stress en hoe zij mij hierin konden helpen en ondersteunen. Ik had voor het eerst in jaren het gevoel dat ik bij hun alles kwijt kon. Van mijn problemen met stress en mijn gevoelens kon uiten. Daarom heb ik gezegd dat ik het met hun wilde proberen. We zouden elke week een sessie hebben om te praten over stress en om bepaalde oefeningen te doen, zodat ik mijn stress beter kon beheersen. Ik ben benieuwd hoe het zou gaan.

Een paar maanden later

Nu drie maanden verder en het gaat echt met flinke stappen vooruit. Ik weet nu precies waar mijn stress vandaan komt en hoe ik er mee om moet gaan als het gebeurt. Dit is fijn om te weten en was ik nooit zelf achter gekomen. Bovendien helpen de kleine oefeningen mij om rustig te blijven, zoals een speciale techniek van ademhaling en ontspanning. Ik voel mij al een stuk vrolijk voordat ik met Buitengewoon Mediation begon! Ik kan ze niet genoeg bedanken voor wat zij allemaal gedaan hebben voor mij! Super bedankt!

Bekijk de website!

Wilt u ook kijken of stress coaching iets voor u is? Bekijk dan de website van De Mare Mediation voor meer informatie hierover, of over de andere diensten en service die zij aan u kunnen leveren.