Bibianharmsen
Image default
Health / Alternative

Vaporlinq, meer dan alleen liquids

Nederland heeft er weer eens een producent van e-sigaretten en e-liquids bij: Vaporlinq. Het is een honderd procent Nederlands merk en producent van hardware en liquids. Met hardware bedoelen we de Vaporlinq elektronische sigaretten. Vaporlinq zelf spreekt niet van dampen maar van vapen. Het stelt dat vapen met de e-sigaret veel minder ongezond is dan het roken van traditionele sigaretten en bovendien veel goedkoper. Vaporlinq heeft inmiddels al een aardig marktaandeel in Nederland verworven en wil nu ook internationaal de markt van e-sigaretten veroveren. Naast een aantal goede e-sigaretten heeft dit Nederlandse merk ook een eigen lijn met rookvloeistoffen (e-liquids) opgezet. Daarover later op deze pagina meer informatie.

 

VaporLinQ vaporizers

Als we spreken over vaporizers dan bedoelen we daarmee gewoon de e-sigaretten van Vaporlinq. Dit is een nieuwe generatie elektronische sigaretten aangezien vooral de wijze waarop het verdampingsproces plaatsvindt aanzienlijk is geperfectioneerd. Ook zijn de sigaretten erg mooi vormgegeven. Gebruikers genieten van een optimale dampervaring. Kies je voor een liquid met tabakssmaak? Dan merk je nauwelijks nog verschil tussen vapen of echt roken. Opvallend: Het concept van Vaporlinq is door rokers ontwikkeld.

 

Hulp bij kiezen van Vaporizers

Bij alle producten van Vaporlinq vind je informatie over het betreffende product en voor welk type gebruiker het geschikt is. Op dit moment is bijvoorbeeld de VaporLinQ Cig a LinQ Pro een zeer populair model. Je kan ook kiezen voor sigaretten die je niet zelf hoeft na te vullen. In dat geval kies je voor bijvoorbeeld de VaporLinQ Cig-a-LinQ Cartridge Kit. Als de liquid op is vervang je deze door gewoon een nieuw mondstuk erop te schroeven. De Vaporlinq NEXT is echter een e-sigaret die is ontworpen voor de ervaren damper die alles zelf in de hand wil hebben. Veel dingen zijn zelf te regelen zoals de luchttoevoer waardoor je meer smaaksensatie ervaart en de mogelijkheid om meer vape te ontwikkelen.

 

E-liquids bestellen van Vaporlinq

Ook op het gebied van e-liquids kan je bij Vaporlinq terecht. Het merk biedt een tiental heerlijke smaken aan en deze kan je bestellen met verschillende nicotinesterktes. Al deze rookvloeistoffen zorgen gegarandeerd voor een goede gier en een flinke ontwikkeling van damp.

https://www.equiniti.nl/